Onthult: ook dit stel was gevraagd om mee te doen aan Temptation Island VIPS

Temptation Island VIPS

Ze bedankten er echter voor

Temptation Island-fans haasten zich gisteren na het werk of andere (sociale) verplichtingen naar huis om de eerste twee afleveringen van Temptation Island VIPS op Videoland te kijken. We werden niet teleurgesteld, want de eerste afleveringen beloven veel goeds. Drie bekende stellen stemden toe om mee te doen aan het populaire programma, maar wist je dat dit stel ook was benaderd?

“Hij kon nog geen fractie van een milliseconde zonder me.”

Bekende stellen

Donny en Amijé, Niels en Rosanna en Ruud en Rowena zijn de bekende stellen die de ultieme relatietest aangaan. Maar zij zijn niet de enige stellen die benaderd waren om mee te doen aan Temptation Island VIPS. Oscar Aerts, Michella Kox en Jessie Jazz Vuijk sloegen allemaal het aanbod af om mee te doen aan het programma. Maar Ben Saunders en zijn verloofde Janita waren ook gevraagd om mee te doen. Zo deelt Janita op Instagram.

Janita en Ben 

“Wisten jullie dat wij gevraagd zijn voor Temptation Islands VIPS?”, begint Janita haar bericht. Zelf vond ze het erg grappig dat ze werden gevraagd om mee te doen, omdat Ben nog geen seconde zonder haar kan. “Zie je het al voor je? Hij kan nog geen fractie van een milliseconde zonder me. Ben antwoordde: ‘Ben je gek? Nee, ik zet m’n relatie never nooit niet op het spel’.”

Wisten jullie dat wij gevraagd zijn voor Temptation island VIPS… Wij! Zie je het al voor je jut en jul hij kan nog geen fractie van een milliseconde zonder me. Ben antwoordde en ik quote: Ben je gek nee ik zet mn relatie never nooit niet op het spel… Hahaha. Aahhwww he is such a gentleman hij zou na 1,5 dag al sneaky na het andere eiland zwemmen om stiekem in me bil te knijpen en om te vragen of ik wat eten voor hem kan maken 😂 Maar heel eerlijk ik denk dat ik doodsaai zou zijn in zon programma er is geen 1 man op deze aarde die opgewassen is tegen mijn Ben. Ze hadden wel mn teennagels mogen lakken..of boodschappen doen zorgen dat er een schijfje citroen bij mn water zit 😜 #MyPerfectGentleman #Temptationislandvips #ForeverYoursBaby!

Een bericht gedeeld door K❤ @bensaundersmusic (@_gipsyj_) op

Lees ook: Alex doet als verleider mee aan Temptation Island VIPS en Niels is daar niet zo blij mee…

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Gipsyj | Beeld: videostill