Molloten opgelet! WIDM deelt interviews kandidaten voor jubileumseizoen

widm kandidaten

Zit jij er al klaar voor met je Molboekje?

Over twee weken begint het 21ste seizoen van ‘Wie is de Mol?’Wij zitten al vol spanning klaar met onze Molboekjes. Helaas blijven de deelnemers nog geheim, al zijn de makers van het programma ons wel al aan het plagen. Zij deelden fragmenten uit interviews met de eerste vijf kandidaten. 

Jubileum

Het is het twintigste jaar van Wie is de Mol? en daarom loopt dit seizoen nét iets anders dan normaal. In plaats van nieuwe kandidaten én een nieuwe Mol, doen dit jaar tien oudgedienden mee. Wie dat zijn of in welk seizoen ze hebben meegedaan, is onbekend. Het enige dat we weten, is dat het seizoen zich dit jaar in Toscane afspeelt.

Speculaties

Sind bekend werd gemaakt dat oud-deelnemers dit seizoen terug zouden keren, speculeerden Molloten er op los. Oud-deelnemers werden tijdens interviews en op sociale media doodgegooid met de vraag of zij dit jaar weer mee zouden doen aan het programma. Wie is de Mol?-makers maken het alleen nog maar spannender. Zij deelden op Twitter fragmenten uit interviews met de eerste vijf deelnemers van dit seizoen. Op de website zijn de uitgebreidere interviews te lezen.

Interviews

In de interviews geven de kandidaten allemaal antwoord op dezelfde vragen. Zo wordt er gevraagd: “Waarom zou jij een goede Mol zijn?” De één geeft aan dat hij (of zij!) moeilijk leesbaar is, de ander zegt dat hij iedereen meekrijgt in zijn of haar versie van het verhaal. Op de vraag of diens voorbereiding dit jaar anders was, antwoordt een kandidaat dat hij of zij dit keer meer gaat luisteren naar het onderbuikgevoel. Een andere kandidaat zegt: “Geen tunnelvisie en niemand onderschatten.” Of je heel veel wijzer wordt van de antwoorden is nog maar de vraag. Maar het is een goede oefening om proberen uit te vogelen wie de kandidaten zijn. Zo kunnen we goed voorbereid beginnen aan de jubileumeditie van Wie is de Mol?.

Lees ook: Verliefd geworden op Georgië na WIDM? Je kan nu zélf deze spannende reis maken met opdrachten en al!

Bron: LINDA.nl | Beeld: Videostill YouTube