Doodzieke dochtertje (2) van Chantal Bles en Robert Doornbos heeft tumor met uitzaaiingen

chantal bles
Jada, de dochter van Chantal Bles en Robert Doornbos is ernstig ziek

Begin mei liet een woordvoerder van Chantal Bles en Robert Doornbos weten dat hun dochtertje Jada van twee, ernstig ziek is. Wat het meisje precies heeft, was tot nu niet bekend. Vandaag maakte Chantal via Instagram bekend dat er destijds een grote tumor met uitzaaiingen geconstateerd is. 

We wensen de familie veel sterkte toe.

Instagram

Chantal schreef een emotioneel bericht op Instagram onder een foto van de kleine Jada. Het is het eerste bericht in tijden, omdat Chantals hele leven in teken stond van Jada’s behandeling. Ze laat weten dat Jada erg ziek is omdat er een grote tumor met uitzaaiingen is geconstateerd. Waar de tumor zit, dat laat ze niet weten. Wel laat ze weten dat Jada behandeld wordt met chemotherapie.

Behandeling

Jada wordt behandeld in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Chantal is blij dat ze in de beste handen is, en ze vechten ‘met een traan en een lach’. Ook zegt ze dat Jada ondanks alles nog steeds erg blij en vrolijk is.

Zwanger

Het is een extra zware tijd voor Chantal Bles, want ze is op dit moment zwanger van haar tweede kindje. Ze zal deze zomer bevallen. Chantal en haar man Robert Doornbos waren door de dolle heen dat er een broertje voor Jada op komst was, maar dat nieuws is nu overschaduwd door dit verschrikkelijke voorval. Chantal was al eerder zwanger van een jongetje in 2013, maar die zwangerschap moest vroegtijdig worden afgebroken door lichamelijke afwijkingen van het kindje.

We wensen Chantal en Robert heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd en hopen dat de kleine Jada opknapt door de goede zorg in het Prinses Máxima Centrum.

“Neusie neusie papa”❤ #mijnhartjes #blessed @robertdoornbos #jadamylena

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op

Lees ook: Zo zorg je ervoor dat je niet te veel last hebt van die hitte als je moet werken

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: AD | Beeld: Instagram