Bingen maar! Het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde gaat vandaag van start

b&b vol liefde

Eindelijk!

Het lange wachten wordt eindelijk beloond, want vanaf vandaag kunnen we weer dagelijks genieten van een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde. Acht nieuwe B&B-eigenaren gaan op zoek naar de liefde. Zullen ze de ware vinden? We gaan het de komende weken zien!

B&B-eigenaren

We kunnen het ons haast niet voorstellen, maar mocht je B&B Vol Liefde nog niet kennen: in het programma gaan acht vrijgezelle B&B-eigenaren in het buitenland op zoek naar de liefde. Dit seizoen maken we kennis met B&B-eigenaren Bram, Debbie, Joy, Leendert, Marian, Martijn, Petri en Walter. Helaas is presentator Art Rooijakkers er dit seizoen niet bij, maar hij heeft al wel het een en ander verklapt. Enne, Art vertelde eerder al dat hij met name benieuwd is naar Walter.

 

Spraakmakende deelnemer

“Walter gaat met zijn tantra in Frankrijk wel spraakmakend zijn, daar verheug ik me op”, verklapte Art alvast. Ook over Marian is hij te spreken. “Marian heb ik opgezocht in Portugal, ze is een selfmade vrouw met een bewogen leven achter de rug. Ze heeft echt een gigantische villa zoals in Dallas of Dynasty. Helemaal zelf opgebouwd, echt ongelofelijk knap. Ze zit in vastgoed en woont half op een golfbaan.”

Buiten Europa

Maar dat zijn niet de enige kandidaten waar Art zich op verheugd. “Ik verheug me ook op Martijn, voor het eerst verlaten we het Europese continent. Martijn draait in Thailand een B&B, helemaal Hollands met bitterballen en Hazes.” Exciting! “Joy zit in Zuid-Spanje op een berg. Die is zo knap, die kreeg zoveel aanmeldingen. Ik vroeg me af waarom hij meedoet aan dit programma, als hij op het strand verschijnt vallen de vrouwen als bosjes voor hem. Maar hij zit op een berg en het is ook weer niet zo dat ze daar naartoe komen.” Wij kunnen in elk geval niet wachten om de avonturen van de B&B-eigenaren te volgen!

B&B Vol Liefde is vanaf vandaag elke werkdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. 

Lees ook: Hoe gaat het nu met Ruud, Menno, Marion en Simone uit B&B Vol Liefde?

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Grazia archief, Love Reality | Beeld: RTL