Duitse media uit kritiek op outfit koningin Máxima

maxima outfit

Volgens Duitsers staat de outfit van Máxima alles behalve flatterend

Afgelopen week bracht koningin Máxima een bezoek aan de toeristische sector van Zeeland. Onze koningin nam een kijkje in een klimbos en proefde van het Zeeuwse campingleven. Dit werkbezoek deed Máxima gehuld in een kanariegeel pak. Gewaagd en fashionable, maar volgens de Duitse media niet gepast. 

“Deze keer greep ze ernaast”

De Duitse site Bunte steekt haar mening over de outfit van Máxima niet onder stoelen of banken. Volgens de website zou de kanariegele outfit Máxima’s figuur niet veel goeds doen en is het geen geschikte outfit voor dit type werkbezoek. “Máxima houdt van extremen. Opvallende outfits, extravagante accessoires, ze speelt er op een slimme manier mee. Maar deze keer greep ze ernaast…”, aldus Bunte. 

Nog meer kritiek

Niet alleen het figuur van Máxima kwam volgens de Duitsers niet goed uit de verf. Ook was er flink wat kritiek op de schoenen van onze koningin. “Een verder kritiekpunt: de schoenen van de sympathieke blondine.” De schoenen van Máxima zou volgens de Duitse media niet geschikt zijn voor het klimbos.

Toch nog positief

Ondanks de ‘verkeerde’ outfitkeuze van de koningin wil de Duitse media benadrukken dat Máxima nog altijd even stralend en charmant is. Daarnaast complimenteert de media Máxima met het hergebruiken van haar kleding. Máxima droeg het pak al eens eerder tijdens een werkbezoek in 2019. Wij geven haar groot gelijk. Het staat onze koningin prachtig!

Lees ook: Nederlandse Melody ‘te dik’ voor kappersopleiding: ‘Dit is discriminatie’

Bron: AD | Beeld: BSR Agency, Monarchy Press