Zien: dit is de partner van schaatsster Irene Schouten

Irene Schouten

De tortelduifjes gaan aankomende zomer trouwen

Met drie gouden Olympische medailles is Irene Schouten absoluut de koningin van Beijing te noemen. De schaatsster won goud op de 3000 meter, de 5000 meter en de massastart én pakte ook nog eens brons bij de ploegenachtervolging. Hoewel heel Nederland natuurlijk trots is op Irene, heeft een persoon in het bijzonder extra hard voor haar gejuicht: haar partner Dirkjan Mak. 

Relatie

Irene en Dirkjan zijn al heel wat jaartjes samen en in 2018 kochten zij samen een huis in het Noord-Hollandse Hoogkarspel. De twee zijn meer dan klaar voor de volgende stap. In de zomer van 2020 vroeg Dirkjan zijn prachtige vriendin namelijk ten huwelijk. Dat deed hij bij hun geheime plek aan het IJsselmeer, zo vertelde Irene destijds aan CITY. “Hij vroeg op een maandagavond of we even gingen zwemmen. Dat vond ik vreemd, want het was helemaal geen mooi weer. Toen vroeg hij me daar”, aldus de schaatsster.

Bruiloft

De tortelduifjes wilden afgelopen zomer in het huwelijksbootje stappen, maar helaas gooide corona ook roet in hun trouwplannen. Irene en Dirkjan hebben hun bruiloft dan ook een jaartje uitgesteld naar de zomer van 2022. In juni dit jaar geven ze elkaar het ja-woord, op precies dezelfde dag én met dezelfde trouwambtenaar als schaatscollega Antoinette de Jong en haar partner Coen Rijpma. Grappig!

Benieuwd hoe de partner van Irene Schouten eruitziet? Wij verzamelden een paar kiekjes van hem.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door D I R K J A N M A K (@dirkjanmak)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door D I R K J A N M A K (@dirkjanmak)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Irene Schouten (@ireneschouten1)

Lees ook: Zo ziet de nieuwe vriend van André van Duin eruit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram @dirkjanmak, Sportnieuws, Spelersvrouw | Beeld: BrunoPress, Instagram