Temptation Island’s Fabrizio bevestigt relatie met Pommeline en doet daar wel een heel bijzondere uitspraak

Pommeline Fabrizio

De uitspraak van de verleider is opmerkelijk

Eindelijk is het bevestigd: Temptation Island’s Pommeline en Fabrizio zijn een setje. Ze bevestigden hun relatie in een interview met Dag Allemaal. Ze vertellen ook voor het eerst hoe hun relatie tot stand kwam en bij dat verhaal komt Fabrizio met een wel erg opmerkelijke uitspraak voor een verleider van Temptation Island

Ook Pommeline’s ex-vriend Merijn krijgt nog even een sneer van het stel.

Contract

De vraag of Fabrizio en Pommeline daadwerkelijk een stel zijn, hield de Temptation Island-fans al geruime tijd bezig. Ze mochten om contractuele redenen niks bevestigen. Ze moesten het nieuws de hele tijd vaag houden. “We konden eenvoudigweg niet anders, door het contract dat ik had ondertekend met de makers van Temptation Island en VIJF“, legt Fabrizio uit. “Maar het was gewoonweg te moeilijk om onze liefde te verstoppen. Uiteindelijk kregen we van VIJF de toestemming om nú al als koppel naar buiten te treden. In de hoop dat dit ons rust gaat geven. Zo kunnen ook wij de puntjes op de i zetten over wat er écht gebeurd is.”

Danielle

Fabrizio is op dit moment nog te zien in Temptation Island, waar hij nog erg verliefd lijkt op de Nederlandse Daniëlle die op het eiland kwam met haar vriend Mezdi. Daarom is het des te opvallender dat Fabrizio het volgende zegt over Pommeline’s vorige relatie in het interview met Dag Allemaal: “Ze zat in een relatie, hé. In zo’n geval zet ik even de rem op mijn mogelijke gevoelens, uit respect voor haar en haar jongen. Ik ga niet flirten wanneer ik weet dat een meisje een vriend heeft. Maar toen ze brak met Merijn en in die video toegaf wat ze voor mij voelde…” Over die situatie zegt Fabrizio dat dat ‘een hele andere situatie was’ dan tijdens de opnames van Temptation Island. “Het was mijn taak daar om te verleiden. En zolang Mezdi zich netjes hield, heb ik mij ook gedragen. ’t Was pas toen Daniëlle zei dat ze helemaal klaar was met hem, dat ik mijn gevoelens voor haar heb toegelaten.”

Wij wensen het kersverse stel in ieder geval heel veel geluk toe!

Pommeline Fabrizio

Lees ook: Heftig: ‘Temptation Island’s Yana wil plastische chirurgie ondergaan

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: NewsMonkey | Beeld: Instagram Fabrizio