Melania wil scheiden van Donald Trump: ‘Ze is diepongelukkig’

Trump

De twee eten, slapen en wonen apart

Je hoeft geen expert te zijn om te zien dat Melania Trump ongelukkig is. Ze kijkt op foto’s en video’s dof uit haar ogen en nu is een familievriend uit de school geklapt. Hij vertelt dat Melania van Donald Trump wil scheiden. 

Het leven van First Lady valt haar zwaar.

Ontrouw

Melania zou volgens de familievriend publiekelijk vernederd zijn door het nieuws over de uitstapjes van haar man. Hij zou naar verluidt het bed gedeeld hebben met vrouwen uit erotische films. Het valt haar nu zelfs zo zwaar dat ze overweegt om te scheiden van haar man.

Onnozel

“Melania is diep ongelukkig. Ze zou het liefst, als dat tot de mogelijkheden had behoord, zo snel mogelijk scheiden van Donald. Maar ja, hij is de president van Amerika”, vertelt de vriend aan Vanity Fair. “Na al die onthullingen over Donalds vreemdgaan, zit ze er compleet doorheen.” Ze wordt door Donald behandeld als onnozel wezen, terwijl ze toch echt een universitaire graad heeft en ook een supermodel was.

Gehuild na verkiezingen

Melania wilde naar verluidt ook helemaal geen First Lady zijn. Ze zou de dagen na de verkiezingsuitslag zelfs heel veel gehuild hebben. Haar privéleven was weg en ze staat continu in de spotlight met alle gevolgen van dien. De escapades van haar man worden breed uitgemeten in de media en het is nu genoeg. Toch is scheiden van de president geen makkelijke keuze. Nog geen enkele presidentsvrouw heeft dat ooit aangedurfd. Zelfs Hillary Clinton bleef na de affaire van haar man bij hem.

Alles apart

Tot die beslissing genomen is, zal Melania heen en weer blijven reizen tussen Washington en Florida om zo voor haar zoon Barron te zorgen. Romantiek zit er echter niet meer in tussen Donald en Melania. Ze slapen apart, eten apart en wonen zelfs het grootste deel van de tijd apart.

Lees ook: Prins Harry en Meghan Markle geven geen gehoor aan adviezen en nodigen dít stel uit voor hun bruiloft

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: videostill ABC