Dit zijn de favoriete luchtjes van Meghan Markle

Meghan Markle

Je kunt net zo lekker ruiken als de hertogin van Sussex

We kijken regelmatig naar de jaloersmakende outfits van Meghan Markle en bewonderen haar chique stijl. Aan haar oogstrelende garderobe hangt helaas een behoorlijk prijskaartje en dus blijft het bij dromen over de outfits van de hertogin. Maar als je toch een beetje gelijkenis wilt hebben met de 37-jarige hertogin, kun je wellicht een van haar favoriete luchtjes dragen.

Altijd leuk om te weten, toch!

Parfumfan

Meghan Markle is gek op parfum. Zo liet ze in een interview van drie jaar geleden weten dat ze een paar luchtjes heeft waar ze niet zonder kan. “Ik ben dol op parfum!”, vertelde ze aan Express. Ze heeft diverse luchtjes die echt haar favoriet zijn. “Ik ben gek op luchtjes, ik ben er zelf zo dol op dat ik terug naar huis zou gaan als ik vergeten was een geurtje op te doen.” De hertogin heeft drie favoriete luchtjes die ze met elkaar afwisselt.

Favoriete luchtjes

De volgende luchtjes zijn de favorieten van Meghan:

  • Côte d’Azur Eau de Parfum van Oribe
  • Wild Bluebell van Jo Malone
  • Wood Sage & Sea Salt van Jo Malone

Meghan liet weten dat ze dol is op deze parfums, maar het luchtje dat ze het allerlekkerst vindt van de drie is Côte d’Azur Eau de Parfum. Nog een ander luchtje dat hertogin van Sussex erg lekker vindt, is BLV II van Bvlgari, maar dit is niet per se haar favoriete geurtje. 

Lees ook: Dit is het favoriete luchtje van koningin Máxima

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Hello Magazine, Meghans Mirror | Beeld: Videostill