Baby Fender zegt al ‘mama’ tegen Roxeanne Hazes

fender
Kleine Fender kan al ‘mama’ zeggen

Het zoontje van Roxeanne Hazes en haar vriend Erik Zwennes is nog maar vier maanden oud, maar kan nu al een beetje praten. Hij babbelt heel wat af en imiteert zijn moeder dan ook graag. Roxeanne schrikt er zelf van als ze Fender ‘mama’ hoort zeggen. Het filmpje is hartverwarmend!

Fender is nog wel jong om te praten.

Fender

10 juli 2018 werd de kleine Fender Zwennes geboren, zoontje van Roxeanne Hazes en Erik Zwennes. Roxeanne deelt haar leven als kersverse moeder maar wat graag op Instagram, waar fans dolblij mee zijn! Want het geluk van het jonge gezinnetje straalt er vanaf en zeg nou zelf, Fender is toch een enorm schattige baby?

‘Mama’

In de video die Roxeanne op Instagram zet hoor je haar ‘Ma-ma’ tegen Fender zeggen. De baby babbelt een beetje en herhaalt Roxeanne dan. Eerst is het nog een beetje onduidelijk, maar later lukt het hem echt om het woordje ‘mama’ te zeggen. Daar is Roxeanne zelf ook een beetje verbaasd over, want ze kijkt erg verrast. “You’ve got to be kidding me,” schrijft ze bij het filmpje. Zoet!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

You’ve got to be kidding me! 😱😭😍❤️

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

‘Slim kind’

Fans en volgers smelten van het lieve filmpje en noemen Fender al ‘hoogbegaafd’ en een ‘slim kindje’. Ja, met vier maanden is hij nog erg jong om al te praten, maar hij kan in ieder geval ‘mama’ zeggen! Nu nog even oefenen op ‘papa’! En wie weet, misschien zien we Fender over een aantal jaar al op een podium smartlappen zingen.

Lees ook: Roxeanne Hazes over familieruzie: “Ik had me er niet mee moeten bemoeien”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Videostill