Roxeanne Hazes over familieruzie: “Ik had me er niet mee moeten bemoeien”


Roxeanne Hazes heeft spijt van haar rol in de ruzie

Het was drie jaar geleden toen Roxeanne Hazes haar broertje André voor het laatst zag. Daar heeft ze erg veel verdriet van, omdat ze haar broertje vaak erg veel mist. Niet alleen als broertje, maar ook als vriend. Daarom heeft Roxeanne spijt van haar rol in de familieruzie. Ze koos de kant van haar moeder, wat ze beter niet had kunnen doen.

“Ik had me er destijds niet mee moeten bemoeien.”

Ruzie

Roxeanne Hazes vertelt openhartig over haar familie in het kerstnummer van &C Magazine. Na de dood van vader André is de familie flink uit elkaar gespat. Rachel had woorden met André junior, waarin Roxeanne de kant van haar moeder koos. Dat had ze beter niet kunnen doen, want hoewel Rachel en André inmiddels hebben verzoend, heeft Roxeanne door haar rol nog steeds geen contact met haar broertje.

Familie

Daarom heeft Roxeanne nu spijt. “Nu is iedereen oké met elkaar en ik ben degene die aan de pan is blijven hangen. Misschien had ik me er destijds niet mee moeten bemoeien, denk ik nu,” zegt Roxeanne in &C Magazine. “De fout die ik destijds heb gemaakt, is dat ik voor 100 procent achter mijn moeder ben gaan staan … Als ik er nu over nadenk zijn er dingen waar ik me niet mee had hoeven bemoeien als zus. En langzaamaan zijn er een hoop dingen gebeurd waardoor dat nog erger werd en waardoor je elkaar pijn gaat doen,” zei Roxeanne al eerder in Van Der Vorst Ziet Sterren.

Deur staat open

Ook heeft Roxeanne al eerder aangegeven dat haar deur altijd openstaat voor haar jongere broertje. “Ik hoop dat hij dat weet,” geeft ze aan.

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes met Chantal Janzen in &C Magazine:

Lees ook: Zo zien ze kinderen van Frans Bauer en zijn vrouw Mariska eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Videostill