Goed nieuws voor B&B Vol Liefde-fans: er komt een speciale reünie-aflevering

We kunnen niet wachten!

B&B Vol Liefde-fans opgelet! De startdatum van het gloednieuwe seizoen is natuurlijk al bekend, maar om het nóg leuker te maken, heeft Videoland een verrassing voor ons in petto. Ze hebben namelijk bekendgemaakt dat er een speciale reünie-aflevering van dit seizoen komt. Yes! 

B&B Vol Liefde

In het programma gaan Nederlandse B&B eigenaren, verspreid over Europa en dit seizoen ook buiten Europa, het liefdesavontuur van hun leven aan. Elf eigenaren stellen hun harten open voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen. Presentator Art Rooijakkers – die trouwens niet in de rest van het seizoen te zien is – ging bij alle deelnemers op bezoek, om meer over hun zoektocht naar de liefde en hun B&B te weten te komen.

Presentator Art kan er de rest van het seizoen niet bij zijn helaas. “De opnames van B&B Vol Liefde lopen gelijk met die van Expeditie Robinson en dus kon ik niet beide programma’s doen.” Aha!

Reünie

Vanaf 10 juli kunnen we met z’n allen weer zeven weken lang iedere maandag tot en met vrijdag om 20:30 uur genieten van het programma op RTL4. Ook verschijnen de afleveringen op Videoland. De laatste aflevering wordt op 25 augustus uitgezonden. Maar dat is nog niet alles! Zondag 27 augustus is namelijk om 20:00 uur de speciale reünie-aflevering te zien. We kunnen niet wachten en omcirkelen 27 augustus alvast in onze agenda’s!

Lees ook: Yes! Op déze datum gaat het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde van start

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: B&B Vol Liefde (RTL)