Fans reageren fel onder ‘naaktfoto’ van Doutzen Kroes

doutzen kroes

Het is niet de eerste keer dat Doutzen kritiek krijgt op Instagram

Op Instagram deelt Doutzen Kroes een foto waarop ze leunend tegen een steen, genietend van de zon, poseert in weinig kleding. Het is een prachtig plaatje, maar toch kreeg het topmodel flinke kritiek. ‘Wat een rare navel’ en ‘hangborsten’, klinkt het op Instagram. Gelukkig namen enkele volgers het voor Doutzen op. Want het topmodel ziet er – als wij mogen oordelen – prachtig uit. 

De reacties gaan over het lichaam van Doutzen.

Alweer kritiek

Onlangs kreeg Doutzen nog bakken vol kritiek op haar – volgens Instagram volgers – te dunne lijf. De Friezin plaatste destijds een bikinifoto op Instagram waar haar volgers duidelijk vonden dat Doutzen wat meer moest eten. “Sorry Doutzen… Maar wat ben jij mager. Gewoon eng die buik. Niet gezond dit”, schreef één van haar volgers op Instagram. Gelukkig namen enkele fans het voor het topmodel op: “Dit is een sportieve vrouw die haar werk serieus neemt, heb een beetje respect lieve mensen!”

Topless

Dat een nieuwe Instagram-foto van Doutzen opnieuw kritiek opleverde viel bij vele fans ook niet in goede aarde. Onder de reactie over de ‘rare navel’ van Doutzen reageerde een fan: “Ik heb ook zo’n navel. Helaas verder geen gelijkenissen. Daar kan ik alleen maar van dromen.” Ook een andere fan neemt het voor Doutzen op: “Deze vrouw heeft twee gezonde kinderen op de wereld gezet. Laat haar lekker met rust. Het enige wat misschien gek is aan deze foto, is dat ze zo’n warme doek om heeft terwijl het bloedheet is.” En zo is het! Doutzen, je ziet er prachtig uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

On the lookout

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Lees ook: Nederlandse Jill poseert als eerste ‘curvy-model’ voor bekend modemerk

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill YouTube