Gasten verkopen hun goodiebags van de Royal Wedding voor een extreem hoog bedrag

royal wedding
Vrouw verkoopt goodiebag op eBay

Je zou denken dat een uitnodiging van de Royal Wedding al speciaal genoeg is. Je mag tenslotte bij hét huwelijk zijn waar iedereen over praat. Maar, daar houdt het niet op. De gulle Harry en Meghan gaven hun gasten, waaronder zo’n 2000 burgers die buiten de kerk mochten staan om hun entree en buitenkomst te zien, een goed gevulde goodiebag.

Mensen zagen hun kans schoon.

Goodiebag

De burgers die uitgenodigd waren om bij het huwelijk te zijn, kregen een leuke goodiebag om mee naar huis te nemen. Deze goodiebag bevatte onder andere een flesje water met het familiewapen erop, een plattegrond, kortingsbonnen, een magneet en een gigantische chocolademunt met de initialen van Harry en Meghan erop. Ook het tasje zelf heeft de initialen van het stel. Hoewel het ongetwijfeld allemaal luxe is, is zo’n tasje in totaal niet meer dan 100 euro waard. Toch hadden mensen er meer voor over.

eBay

Een gebruiker op eBay met als gebruikersnaam ClaireOliver87 bood haar goodiebag te koop aan. Andere gebruikers mochten tot en met dinsdag 22 mei bieden. Het hoogste bod was maar liefst 21.400 pond, bijna 25.000 euro. Dit was het winnende bedrag uit 83 biedingen. Toen dit nieuws bekend werd zei de gebruikster haastig dat het winnende bod nep was en dat het tasje niet meer verkocht werd. Of dit een leugentje is om zichzelf te beschermen, is niet duidelijk.

Hieronder zie je enkele foto’s van de goodiebag met de inhoud:

Lees ook: Met deze man was Meghan Markle getrouwd voordat ze Harry ontmoette

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Skynews | Beeld: Videostill YouTube