Meghan Markle onthult zélf wanneer ze uitgerekend is

Meghan Markle

De hertogin van Sussex maakte zelf bekend hoeveel maanden ze al zwanger is

Wanneer het aankomt op hoe lang een lid van de koninklijke familie al zwanger is, blijft het vaak gissen. Voor Meghan Markle leek hetzelfde te gelden. Tot nu toe hield de hertogin van Sussex de lippen stijf op elkaar, maar daar maakte Her Royal Highness herself verandering in. 

Nog even afwachten…

Zwangerschap

Meghan Markle en haar man prins Harry brachten een bezoekje aan het Engelse Birkenhead, een plaatsje dat onder Liverpool ligt. De twee waren naar het noordwesten van het land afgereisd om daar verscheidene liefdadigheidsorganisaties te bezoeken. Een grote groep fans was aanwezig om een glimp van het stel op te vangen en om even te kunnen praten met het koninklijk paar. Tijdens dit moment vertelde Meghan dat ze nu zes maanden zwanger is, zo laat de royal redacteur van het blad HELLO! weten op Twitter. 

Zoon of dochter

De 37-jarige vertelde aan de vele fans in Birkenhead dat ze een half jaar zwanger is. Dat betekent dat de toekomstige royal eind april of begin mei geboren zal worden. Meghan vertelde meteen dat het voor haar en Harry nog een verrassing is of ze een zoon of dochter zullen krijgen.

Lees ook: Meghan Markle droeg dit betaalbare zwarte jurkje van slechts 60 euro

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Twitter Emily Nash, DailyMail | Beeld: Videostill