Jim Bakkum opnieuw in Nederlandse romcom te zien

Jim Bakkum

En Yolanthe Cabau zit ook weer in de nieuwe film!

Binnenkort zal er weer een nieuwe Nederlandse romcom te zien zijn, namelijk de film Liefde Zonder Grenzen. De eerste castleden zijn al bekend en daar zitten uiteraard weer een aantal bekende namen bij. 

Cast

Jim Bakkum, Melissa Drost en Freek Bartels zijn namelijk aan de cast toegevoegd. Eerder werd al bekend dat Yolanthe Cabau, Selma Omari en Hassan Slaby een rol in de film hebben. En dat betekent dus dat we na de populaire film Just Say Yes Yolanthe en Jim opnieuw samen in een film zullen zien.

Verhaal

Waar de film over zal gaan? “Liefde Zonder Grenzen is een vernieuwende romantische comedy met een diverse cast en actuele thema’s. De film volgt de liefdeslevens van de zussen Eva en Lieke, broer Maarten en vader Ferry die totaal verschillend van elkaar verlopen en allesbehalve standaard zijn”, zo luidt het persbericht. Klinkt weer veelbelovend!

Diepere laag

Jim is erg enthousiast over de film en de rol die hij gaat spelen, zo laat hij weten. ’Ik heb enorm veel zin in deze uitdagende nieuwe rol, met een ongelofelijk getalenteerde cast om me heen. Deze rol biedt een diepere laag om in te duiken en een kans om weer een heel andere kant als acteur te laten zien”, aldus de acteur.

Liefde Zonder Grenzen zal vanaf oktober in de bioscoop te zien zijn.

Lees ook: Jim Bakkum vertelt hoe hij en Bettina Holwerda de namen voor hun kids kozen

Bron: Splendid Film | Beeld: Brunopress