Er is een nieuw Boer zoekt Vrouw-koppel!

BzV

En de twee wonen zelfs al samen

Love is in the air! De 36-jarige boer Rudie heeft namelijk een vriendin, zo meldt de website van Boer zoekt Vrouw.

Brief

Rudie deed mee aan het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw, maar vond tijdens het programma helaas niet de liefde. Echter is zijn deelname aan het populaire programma toch nog ergens goed voor geweest, want na de afleveringen viel er zomaar een brief op de deurmat.

Charmes

Rudie is nu namelijk samen met Janine, die door het programma als een blok voor de charmes van de boer is gevallen. Janine besloot actie te ondernemen en hem een brief te sturen. Mét resultaat, want de twee wonen inmiddels zelfs al samen! “Ik heb haar toen gewoon een keer opgebeld. En van het een kwam het ander. Het bleek hartstikke goed te klikken”, vertelt Rudie. Janine is vervolgens bij Rudie komen wonen op de boerderij, maar werkt daar niet. “Het was nooit mijn intentie om een boerin aan de haak te slaan,” legt Rudie uit. “Ze houdt wel van omgaan met dieren, maar ze heeft haar eigen baan. Het is de bedoeling dat ze doet wat ze leuk vindt, ook qua werk. Niet dat ze alles opgeeft om met mij te kunnen zijn.”

Toekomst

De boer uit Appingedam is smoorverliefd op Janine en maar al te blij dat ze hem een brief heeft gestuurd. “Ze is enthousiast, ze heeft doorzettingsvermogen, ze is zelfstandig… En we lijken ook best wel op elkaar. We geven allebei niet snel op. Het gaat gewoon heel goed. We zien de toekomst zonnig in”, aldus Rudie. Cute!

Rudie

Lees ook: Vreselijk nieuws voor boer Geert Jan

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BzV