Jim Bakkum vertelt over zwangerschap Bettina: ‘Ze voelt zich nu veel beter’

De twee verwachten binnenkort hun derde kindje

Jim Bakkum en Bettina Holwerda maakten vorige maand het heugelijke nieuws bekend dat ze een derde kindje verwachten. De twee zijn al de trotse ouders van zoon Lux en dochter Posy. Het begin van de zwangerschap was niet makkelijk voor Bettina, zo deelt Jim met Shownieuws.

Ze had erg veel last van misselijkheid.

Zwangerschap

Zwanger zijn gaat niet alleen maar over rozen. Zo zijn veel vrouwen in het begin van hun zwangerschap erg misselijk, zo ook Bettina, dit vertelt Jim tijdens de première van de film Zwaar Verliefd aan Shownieuws. “Het gaat heel goed met Bettina. Ze voelt zich nu veel beter dan eerst. Ze is niet meer zo misselijk en ze had de hele tijd heel veel honger, dat wat wel pittig. Ze voelt zich nu weer goed en met het babytje gaat het ook heel goed.”

Kinderen

Jim en Bettina leerden elkaar in 2006 kennen. De twee hadden allebei een hoofdrol te pakken in de musical Grease en werkten daarvoor nauw samen. Op 23-jarige leeftijd vroeg Jim de liefde van zijn leven ten huwelijk tijdens een vakantie op Hawaï. Op 10 juni 2011 gaven de twee elkaar het jawoord. Op 22 november 2011 kregen ze hun eerste kindje, Zoon Lux. Dochter Posy kwam 3 maart 2015 ter wereld.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

D E B A K K U M S 🏆

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Lees ook: Josje Huisman over zwangerschap en aankomend moederschap: ‘We zijn aan het aftellen’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Show | Beeld: videostill