Fans twijfelen: ‘Is Kate Middleton zwanger van baby nummer vier?’

kate middleton

Kate en William zouden hun vierde kindje verwachten

Fans van het Britse koningshuis weten het bijna zeker: het royal koppel is opnieuw in verwachting. De geruchten gaan rond en heel de wereld is aan het speculeren. Zal deze uitbreiding van het gezin écht gaan gebeuren? Er zijn meerdere geruchten die erop wijzen dat Kate Middleton opnieuw zwanger is, maar een echte bevestiging is er nog niet. Fans wachten een officiële aankondiging van de zwangerschap in spanning af. 

Denk jij Kate Middelton opnieuw zwanger is?

De argumenten

Is Kate Middleton gespot met een buikje of zijn er andere bronnen waardoor de fans in verwarring raken? Een buikje is bij de prachtige Kate nergens te bekennen, maar er werd wel iets anders opgemerkt. Tijdens een evenement in juni waar Kate en William samen aanwezig waren, sloeg Kate overduidelijk een glas champagne af. Daarnaast raakte Kate regelmatig haar buik aan.

Zomerstop

Kate en William hebben deze zomer ook nog eens een verdacht lange zomerstop ingelast. Voor het koppel geldt: geen verplichtingen in deze periode. Zal dit te maken hebben met een welverdiende vakantie? Of gaat het koppel na deze zomerstop met het heugelijke nieuws komen? Een hoop vragen waar de royal fans mee kampen.

Gespot

Toen Kate in verwachting was van Charlotte, bezocht de royal vaak dezelfde zwangerschapskliniek. Het Australische blad New Idea geeft aan dat Kate onlangs weer bij deze kliniek is gespot. Verdacht! Toch zijn er ook nog twijfels, aangezien er tussen alle vorige baby’s zo’n twee jaar tussen de bevallingen zaten. Prins Louis werd in 2018 geboren, dus of er een vierde aan zit te komen, is echt een verassing.

Lees ook: Deze onverwachte veranderingen kunnen het gevolg zijn van de overgang

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill YouTube Kate Middleton