Heftig: ’toyboy’ van Céline Dion bepaalt wat wel en niet mag

céline dion

Vrienden van Céline vrezen voor de invloed van haar ’toyboy’

Céline Dion wordt al een flinke tijd samen met haar toyboy gespot. Het gaat om haar beste vriend Pepe Muñoz, een van haar achtergronddansers. Muñoz wordt gezien als de toyboy van Céline. Dit is natuurlijk geen probleem, maar volgens de mensen die behoren tot de inner circle van Céline zou Muñoz alles behalve goed zijn voor de hitzangeres. Hij zou haar leven volledig beheersen en Céline afschermen van de buitenwereld.

Pepe Muñoz zou alles voor Céline bepalen.

De overhand

Pepe Muñoz was ooit de achtergronddanser van Céline, maar heeft nu op andere vlakken wat te maken met de carrière van de hitzangeres. Muñoz is creative director van Céline en houdt zich bezig met de zakelijke onderdelen. Daarnaast lijkt Muñoz ook de overhand te nemen in Céline haar leven. Wanneer er tijdens een interview wat gevraagd wordt aan Céline, dan gaat dat via hem. “Door Muñoz zijn invloed zijn er nog maar weinig anderen in het leven van Céline. Momenteel ziet zij alleen nog haar stylist en kapper”, aldus een bron.

Stapelgek

Ondanks dat Céline haar toyboy volgens de geruchten haar complete leven beheerst, is de hitzangeres stapelgek op Muñoz. Haar vorige stylist, die door Muñoz om onbekende redenen werd ontslagen, doet een boekje open over deze bijzondere relatie: “Het is te gek voor woorden. Ze weet dat hij gay is, maar is ondanks dat toch verliefd op hem. Ze heeft gewoon iemand nodig op wie ze kan terugvallen, zoals ze dat vroeger met haar man René had. Pepe doet erg zijn best om op René te lijken.

Lees ook: Roxeanne Hazes over afvallen na zwangerschap: ‘Ik kwam 30 kilo aan’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube Céline Dion