Gordon Ramsay viel destijds 25 kilo af voor zijn vrouw Tana: ‘Hoe kon ze bij me blijven?’

Gordon Ramsay

Wat een bikkel

Je kunt tig redenen hebben om tot het besluit te komen wat af te vallen. De een doet het omdat hij of zij fitter wil zijn en de ander doet het omdat een lager gewicht gezonder is voor diegene. Ook Gordon Ramsay wist 25 kilo af te vallen. Zijn motivatie? Hij wilde aantrekkelijk blijven voor zijn vrouw Tana.

Gordon volgt een intensief  trainingsprogramma.

Aantrekkelijk blijven
Wanneer je de chefkok tekeer hoort gaan in een van zijn programma’s, zou je denken dat hij niet bepaald een romanticus is, maar het tegendeel blijkt waar te zijn. Hij wilde aantrekkelijk blijven voor zijn vrouw en besloot af te vallen voor haar. Momenteel ziet de kok er superfit uit en dit heeft hij allemaal gedaan voor Tana.

Overgewicht
“Ik had overgewicht, ik was 114 kilo”, vertelt Gordon aan DailyMail. “Ik zag eruit als een zak shit. Als ik terugkijk naar de foto’s vraag ik me af hoe Tana bij me kon blijven. Tana is veel knapper en mooier geworden en dan lag ze in bed met een dikke vent.” Gordons vrouw vertelde hem dat hij dikker was geworden en de chef was bang dat hij haar kwijt zou raken. “Het was pijnlijk. Ik keek naar mezelf in de spiegel en dacht: ‘Holy shit’. Het was een grote wake-up call.”

Trainingsprogramma 
Gordon huurde een personal coach in en begon met zijn strijd tegen de kilo’s. Het lukte Gordon om van 114 kilo naar 87 kilo te gaan. De 51-jarige vertelt dat hij er alles aan wilde doen om fit te worden. Een voormalig legerofficier en triatlon-kampioen, Will Usher, benaderde de chef en Gordon besloot in te gaan op het trainingsaanbod van Usher. En dat was een keihard programma. Gordon moest lange afstanden zwemmen, roeien en sprinten. Maar niet voor niets. De kok zit er fitter uit dan ooit, hij heeft zelfs een sixpack

 

Lees ook: Wat een gelijkenis! De zoon van Gordon Ramsay lijkt als twee druppels water op zijn vader

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Lindanieuws, DailyMail | Beeld: Instagram