De reden waarom Kate Middleton niet bij Meghan Markles babyshower was

Meghan Markle babyshower

Het is eigenlijk heel logisch

Meghan Markle is momenteel in New York omdat haar hechte vrienden een babyshower voor haar op touw hebben gezet. Hoewel Meghan uiterst discreet naar New York was afgereisd, was de paparazzi er als de kippen bij dat de hertogin in Amerika is. De hoogzwangere vrouw van prins Harry werd meerdere keren op kiek gezet, samen met degenen die aanwezig waren bij de babyshower. Zo viel op de Meghans moeder en schoonzus niet bij de shower waren.

Ze waren om een logische reden niet aanwezig.

Gasten

April, de maand waarin Meghan Markle is uitgerekend, nadert met rasse schreden. De hertogin van Sussex maakt zich op voor de laatste loodjes en daar hoort een heuse babyshower bij. Haar voormalige Suits-collega Abigail Spencer was van de partij en naar verluidt waren ook Serena Williams, Amal Clooney, Jessica Mulroney en Misha Nonoo aanwezig bij de babyshower. Schoonzusje Kate Middleton en moeder Doria Ragland waren echter niet aanwezig.

Afwezig

Er is een aantal redenen waarom de hertogin van Cambridge niet aanwezig was op de babyshower. Ten eerste zou de babyshower in New York zijn, omdat niet iedereen de tijd heeft om naar Londen te vliegen vanwege hun drukke schema’s. Aangezien Kate en Meghan buren van elkaar zijn, hebben ze genoeg tijd om samen door te brengen. Een andere reden waarom Kate niet aanwezig was, is omdat prins George en prinses Charlotte momenteel vakantie hebben. De hertog en hertogin van Cambridge hebben hun handen momenteel vol om te zorgen voor hun drie kinderen. Nog een reden dat Kate er niet was, is dat de Britse royals over het algemeen niet naar babyshowers gaan. Babyshowers zijn in het Verenigd Koninkrijk namelijk niet zo gebruikelijk als in Amerika. Tevens was de babyshower bedoeld voor alleen de beste vriendinnen van Meghan, dit is dan ook de reden waarom haar moeder Doria niet aanwezig was.

Geslacht

De paparazzi volgden de voorbereidingen voor de babyshower ook op de voet. Zo werd opgemerkt dat de versieringen voor de babyshower roze zijn. Een van de medewerkers liep ook met een prachtige bos roze rozen. Dat kan maar één ding betekenen: prins Harry en Meghan Markle mogen in maart een meisje verwelkomen.

Babyshower in Londen

Gezien Meghan een Amerikaanse is, en het houden van een babyshower gebruikelijk is in de VS, zou het kunnen dat ze alsnog een babyshower krijgt in haar nieuwe thuisland. De babyshower volgens kenners echter geen ‘echte’ babyshower worden. Zo menen royal experts dat het ongepast zou zijn als iemand van goede komaf, overladen wordt met cadeaus. Als er een babyshower wordt gehouden, zal dit eerder een ‘gewoon’ bezoek worden van familie en hechte vrienden.

Lees ook: Deze mensen kunnen de peetouders worden van het kindje van Meghan en Harry

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Good Housekeeping | Beeld: videostill