Kate Middleton openhartig over eenzame tijd na eerste bevalling

Kate en William

De periode na haar bevalling ging niet over rozen

Kate Middleton beviel in 2013 van haar eerste kindje: prins George. Sommige moeders leven na de bevalling op een roze wolk, maar dat geldt niet voor iedereen. Kate Middleton had net als veel andere moeders een lastige periode na de zwangerschap.

Openhartig

Kate Middleton is zelden openhartig over haar privéleven. De leden van het Britse koningshuis zijn over het algemeen terughoudend in het delen van privéomstandigheden, maar dat tij lijkt te keren. Zo sprak de vrouw van prins William zich onlangs uit over hoe alleen ze zich voelde na de geboorte van prins George.

Eenzame periode

“Ik had een kleine baby in het midden van Anglesey en ik voelde me zo geïsoleerd, zo afgesneden van de rest. Ik had geen familie om mij heen en William had die periode nachtdiensten”, deelde Kate tijdens haar bezoek aan een kinderopvang in Cardiff. William kon niet lang bij zijn vrouw zijn, na de geboorte van hun oudste zoon. De hertog van Cambridge werkte in die periode bij de Royal Air Force en was daardoor regelmatig afwezig.

Five Big Questions

“Had ik in die periode maar zo’n plek als deze gehad”, vervolgde de hertogin. Zij en William brachten een bezoek aan een kindercentrum om een nieuw initiatief te promoten, genaamd The Five Big Questions. Kate en haar man willen met dit initiatief ouders aanmoedigen om opvoedadvies met elkaar te delen.

Vierde kindje?

Kate en prins William hebben samen drie kinderen. Prins George (6), prinses Charlotte (4) en prins Louis (1). Kate deelde onlangs dat er waarschijnlijk geen vierde kindje komt. Tijdens haar bezoek aan de Khidmat Centre in Bradford vertelde ze dat Prins William waarschijnlijk niet meer kinderen wil.

Lees ook: Dit gerecht maakt Kate Middleton thuis het liefst klaar

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Fox News, RTL Nieuws | Beeld: Videostill YouTube