Prins George en vader prins William plagen Kate Middleton om voetbalskills

Kate Middleton

Zo vader, zo zoon

Kate Middleton ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Ze straalt altijd, is een goede moeder en komt sympathiek over als ze ergens een publieke verschijning maakt. In één ding schijnt de hertogin alleen niet zo goed te zijn. Volgens prins George is zijn moeder niet erg capabel op het voetbalveld.

Wat prins George over zijn moeders voetbalskills te zeggen had, was wel een klein beetje brutaal.

Shooting Stars

Onlangs brachten Kate Middleton en haar man prins William een bezoekje aan Belfast. Hier verruilde Kate haar nette hoge hakken voor snelle sportschoenen. Kate en William betraden namelijk het voetbalveld van Windsor Park Football Stadium. Hier zouden ze even een balletje trappen met de kinderen van het Shooting Stars-programma. Dit programma wil meer meiden aanmoedigen om deel te nemen aan sporten.

Slecht in voetbal

Terwijl ze op het voetbalveld stonden, moest Kate Middelton nog wel wat van het hart. De hertogin bekende dat ze niet erg goed is in voetbal. Volgens The Telegraph vertelde Kate aan de kinderen van het programma dat haar zoon George haar regelmatig plaagt. “Mummy, you’re so rubbish”, zou George tegen zijn moeder gezegd hebben.

Plagerij

William doet overigens nog een schepje bovenop de uitspraak van zijn oudste zoon. Wanneer ze op het veld bezig zijn, kan hij het niet laten om naar haar te roepen: “Come on, superstar!”. Daarna waarschuwde hij de andere kinderen op het veld door hen te vertellen dat Kate vaak tegen enkels schopt. Van je zoon en man moet je het maar hebben. Gelukkig leek Kate het alsnog erg naar haar zin te hebben op het voetbalveld.

Lees ook: Hertogin Kate Middleton openhartig over opvoeden kinderen: ‘Het is moeilijk’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraph | Beeld: Videostill