Carrièreswitch maken? Disneyland Parijs is op zoek naar prinsen en prinsessen!

Disneyland prinsessen

Word jij de nieuwe Assepoester of Ariel?

Pende je vroeger in elk vriendenboekje steevast neer dat je prinses wilde worden? Dan is het nu tijd om die droom te realiseren. Disneyland Parijs neemt prinsen en prinsessen aan en je kunt nog solliciteren!

Voor wie is dit de perfecte baan?

Contract

Gaat je hartje sneller kloppen bij het idee om door Disneyland Parijs te mogen walsen als prinses? Dan hebben we heel goed nieuws voor je: Disneyland is op zoek naar prinsen en prinsessen en heeft plek voor vijftig mensen die een fulltime- of seizoenscontract kunnen krijgen. Je kunt je nog aanmelden voor de audities op 8 juni in Dublin.

Vereisten

Disneylandprins of -prinses word je natuurlijk niet zomaar. Daarvoor moet je aan een aantal eisen voldoen. Allereerst moet je beschikbaar zijn tussen juni en september en is het belangrijk dat je goed kunt dansen. In de vacature laat Disneyland weten dat je in ieder geval het basis dansniveau onder de knie moet hebben. Verder moet je 18 jaar of ouder zijn en Engels of Frans kunnen spreken. Ook en mag je geen zichtbare tatoeages hebben en moet je bereid zijn om ’s nachts te werken.

Lengte

Ook je lengte speelt een rol. Vrouwen moeten tussen de 160 en 173 centimeter lang zijn, mannen tussen de 160 en 183 centimeter. Voldoe je niet aan de lengte-eis? Geen paniek, want ook als je kleiner bent dan 160 centimeter of juist langer dan 183 centimeter kun je je aanmelden. Disneyland is namelijk ook op zoek naar andere karakters en performers die in de parade meelopen. Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de vacature? Via deze link vind je meer informatie over deze droombaan!

Lees ook: Wat een verschil! Deze man viel 30 kg af en transformeerde in een Disneyprins

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Tagmag | Beeld: Pxfuel