Wil je van carrière switchen? Disneyland zoekt prins(ess)en

Disneyland

Word jij de nieuwe Disneyprinses?

Pende je vroeger in elk vriendenboekje steevast neer dat je prinses wilde worden? Dan is het nu tijd om die droom te realiseren. Disneyland Parijs neemt prinsen en prinsessen aan en je kunt nog solliciteren!

Waar wacht je nog op?

Contract

Loop je warm van het idee door Disneyland Parijs te mogen walsen als prinses? Dan hebben we heel fijn nieuws voor je: Disneyland is op zoek naar prinsen en prinsessen en heeft plek voor vijftig mensen die een fulltime- of seizoenscontract kunnen krijgen. Je kunt je nog aanmelden voor de audities op 6 april in Amsterdam.

Vereisten

Je wordt natuurlijk niet zomaar Disneyland-prins of -prinses. Daarvoor moet je van goeden huize komen. Of eigenlijk, daarvoor moet je goed kunnen dansen. In de vacature laat Disneyland weten dat je in ieder geval het basis dansniveau onder de knie moet hebben. Je moet 18 jaar of ouder zijn en Engels of Frans kunnen spreken.

Lengte

Ook je lengte speelt een rol. Mensen die aan de kleine kant zijn, tussen de 141 en 154 centimeter, of mensen die juist groot zijn, tussen de 181 en 196, mogen deelnemen aan de speciale auditie om zo kans te maken op die baan als Disney-karakter. Val jij buiten de boot? Maak je geen zorgen, Disneyland is ook op zoek naar entertainers en zij mogen tussen de 137 en 196 centimeter zijn.

Lees ook: Wat een verschil! Deze man viel 30 kg af en transformeerde in een Disneyprins

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: FlickrLoren Javier