Hoe gaat het nu met de originele castleden van McLeod’s Daughters?

McLeod's Daughters

Ken jij ze allemaal terug?

Vijf vrouwen die samen een veebedrijf in Australië runden, zorgden voor hoge kijkcijfers. Het leven op een afgelegen Australische boerderij zag er fantastisch uit en we wilden plotseling allemaal wel een paard leren temmen op Drover’s Run. We hebben het natuurlijk over McLeod’s Daughters.

Volgde jij de avonturen van de zusjes McLeod ook op de voet?

McLeod’s Daughters

Het is alweer 18 jaar geleden dat de eerste aflevering van de Australische hitserie McLeod’s Daughters te zien was. Het draaide allemaal om zusjes Tess en Claire McLeod die opeens samen Drover’s Run runden nadat hun vader Jack overleed. Dit deden ze natuurlijk niet alleen. Ze kregen daarbij de hulp van Jodi, Meg en Becky. En voor wat romantische drama werden de dames vaak bezocht door de heren Terry, Alex en Nick. Hoogtijd om even onder de loep te nemen hoe het nu met de acteurs en actrices gaat. 

Bridie Carter (46)

De rol van Tess Silverman vertolkte Bridie dondersgoed. Ze was het zusje dat in eerste instantie niet echt welkom was op Drover’s Run, maar al snel viel die plek niet meer voor te stellen zonder Tess. In 2006 verliet ze McLeod’s Daughters en was ze te zien in verscheidene tv-shows. In mei 2004 stapte ze in het huwelijksbootje met designer Michael Wilson en het stel kreeg samen twee kinderen. Bridie praatte vorig jaar voor het eerst openlijk over haar alcoholverslaving na al meer dan 20 jaar geen alcohol gedronken te hebben.

Lisa Chappell (50)

Ze moest eerst niets weten van Tess die op Drover’s Run verscheen na de dood van hun vader, maar uiteindelijk kon Claire het best vinden met haar jongere zusje. Het moment waarop de zussen gescheiden werden door Claire’s tragische dood is dan ook zo’n moment uit de seriegeschiedenis waar we eigenlijk nog steeds niet overheen zijn. Nadat actrice Lisa Chappell de show verliet, wilde ze het gaan maken in de muziek- en theaterwereld, maar ze speelde zo af en toe ook nog gastrollen in series. In 2001 trouwde ze met Chris Taylor. Lisa ontmoette Chris op het 21ste verjaardagsfeest van Rachael Carpani (Jodi in McLeod’s Daughters). Het mocht helaas niet zo zijn en de twee gingen in 2005 uit elkaar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

1000 hugs later and my heart is full of ❤️

Een bericht gedeeld door Lisa Chappell (@lisaichappell) op

Rachael Carpani (38)

In het begin wisten we niet zo goed wat we aanmoesten met de alles behalve nuchtere Jodi Fountain, maar ook van haar gingen we houden. Ze was een van de weinigen die in alle seizoen van de serie te zien was. Rachael had lange tijd een relatie met Matt Passmore, hij was in McLeod’s Daughters te zien als Marcus. In 2011 strandde de relatie. Rachael heeft Australië inmiddels verlaten en woont en werkt in Los Angeles.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Yep I’m looking at you fellow nerds 😎 📸 @manfredbaumann @nellybaumann ☀️And yes I’m wearing a leather jacket in Sydney- in summer🤔

Een bericht gedeeld door Rachael Carpani (@rachcarpani) op

Lees op de volgende pagina hoe het nu met Aaron Jeffery (Alex Ryan), Myles Pollard (Nick Ryan), Jessica Nappier (Becky), Sonia Todd (Meg Fountain), John Jarratt (Terry) en Marshall Napier (Jack Ryan) gaat.

Pagina 1/2