MAFS-Jerney over onenigheid achter de schermen: ‘Flinke ruzie gehad’

‘Van meerdere mensen heb ik na afloop gehoord dat hij mij al vanaf het begin niet aantrekkelijk vond’

Naast de dolverliefde Jeppe en Jantine, bleven ook Jerney en Jeffrey getrouwd in Married at First Sight. Dat huwelijk bleek echter van korte duur, want in de laatste aflevering werd al bekend dat de twee uit elkaar waren. Nu deelt Jerney dat er al eerder sprake was van spanningen tussen haar en Jeffrey.

Tegengas

In Married at First Sight leek het eerst dikke mik tussen Jeffrey en Jerney. Op een gegeven moment gaf Jeffrey echter aan dat hij tegengas miste bij Jerney. En hoewel zij dat in de aflevering goed leek op te vatten, blijkt nu niets minder waar. In gesprek met VROUW vertelt ze dat deze opmerking resulteerde in behoorlijk wat onenigheid.

Niet aantrekkelijk

“We hebben toen flinke ruzie gehad bij mij thuis, maar dat is niet uitgezonden op tv”, deelt Jerney. Wat ze Jeffrey kwalijk neemt, is dat hij niet eerlijk is geweest over bepaalde zaken. “Van meerdere mensen binnen het programma heb ik namelijk na afloop gehoord dat hij mij al vanaf het begin niet aantrekkelijk vond. Op het koppelsweekend heeft hij dit aan mensen verteld… Daar heeft hij dingen gezegd die na onze scheiding pas naar buiten zijn gekomen.”

Uiteindelijk besluiten de twee een punt achter hun huwelijk te zetten. Jerney geeft aan gekwetst te zijn, en had de situatie graag anders gezien. “Vanuit mij waren er wél verliefde gevoelens”, zegt ze. “Ik had graag gewild dat hij eerlijk was geweest.”

Transformatie

Inmiddels gaat het gelukkig goed met Jerney, en heeft ze zelfs een enorme transformatie doorgemaakt. In korte tijd is ze meer dan 25 kilo afgevallen. “Ik ben er zeker trots op dat ik dit al heb bereikt. Is dit waar ik wil zijn? Dat weet ik niet helemaal als ik eerlijk ben, want al ben ik nog zo ver, mijn onzekerheden zijn nog altijd niet verdwenen”, deelde ze onlangs op Instagram. “Maar ik laat mij er niet door tegenhouden!”

Lees ook: Oeh: er is een B&B Vol Liefde-baby onderweg!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Vriendin | Beeld: Pexels