Wesley Sneijder zet Yolanthe in het zonnetje: ‘Zonder haar had ik het niet kunnen doen’

Wesley

De twee hebben zeker geen relatieproblemen

Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe waren gisteravond aanwezig bij het Gala Voetballer van het Jaar. De 34-jarige voetballer ging met de oeuvreprijs voor zijn hele loopbaan naar huis en kreeg deze overhandigd van niemand minder dan Bert van Marwijk. De voetballer is apetrots dat hij deze prijs in ontvangst mag nemen, maar zonder zijn vrouw had hij dit niet kunnen doen.


Een aantal maanden geleden gingen er geruchten dat de relatie van Yolanthe en Wesley aan de rand van de afgrond stond. Niets is minder waar, zo ontkrachtte Wesley dit gerucht al snel door te verklaren dat ze het allebei nou eenmaal erg druk hebben. Wie nog twijfels had, is daar gisteren vanaf geholpen na het horen van de speech van Wesley.

Emotioneel

Het was een emotionele avond voor Wesley. Zo was het in ontvangst nemen van de prijs een hele eer en stond hij er gisteravond ook even bij stil dat hij donderdagavond afscheid neemt van het Nederlands elftal tegen Peru. “Ik ben nog nooit zo zenuwachtig geweest voor een wedstrijd. Ik voel al weken die prikkel”, vertelt Wesley op het podium. “Ik krijg nog steeds kippenvel als ik alle EK- en WK-momenten voor me zie. Ik wil in een volle ArenA nog één keer alles laten zien wat ik kan.”

Dankbaar

Niet alleen staat Wesley stil bij zijn carrière, ook dankt hij zijn vrouw uit de grond van zijn hart. “Yolanthe, je hebt veel moeten laten in je carrière”, begint hij zijn speciale bedankje. “Daar heb ik enorm veel respect voor. Bedankt dat je al die jaren mijn steun en toeverlaat bent geweest. Love you”, sluit de voetballer licht geëmotioneerd af. Ook op Instagram bedankt hij Yolanthe nog een keer door een foto van hen samen te plaatsten waaronder hij schrijft: “Zonder haar had ik het niet kunnen doen.”

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I couldn’t have done it without her ❤️ #myrock #greatestlove #thankful #oeuvreaward

Een bericht gedeeld door Wesley Sneijder (@sneijder10official) op

Lees ook: Roxeanne Hazes blikt terug op ‘meest bewogen jaar uit mijn leven’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraaf, Instagram Wesley Sneijder | Beeld: videostill