Solange: ‘Ik houd van mijn vriend, maar ik denk dat ik op vrouwen val’

‘Ik heb nooit de moed gehad om dat van mezelf te accepteren’

Solange* is twee jaar samen met haar vriend Stijn. Hij is alles wat ze zoekt in een partner, maar de laatste tijd begint ze te twijfelen aan haar geaardheid. Ze denkt dat ze op vrouwen valt, en twijfelt of ze deze gevoelens met Stijn moet delen. Op Reddit vraagt ze lezers om raad. 

Goede relatie

“Stijn en ik hebben een supergoede relatie”, begint Solange haar verhaal op Reddit. “Vanaf moment één vertrouwden we elkaar volledig en het leek alsof we elkaar al veel langer kenden. We zijn daarom ook al snel gaan samenwonen en ook dat gaat heel goed. We doen samen leuke dingen en kunnen over alles kletsen.”

Lesbisch

Er is alleen één probleem. “Steeds vaker begint het gevoel op te spelen dat onze relatie mij niet honderd procent gelukkig maakt”, schrijft Solange. En ze denkt te weten hoe dat komt. “Ik denk dat ik op vrouwen val. Ik heb ze altijd aantrekkelijk gevonden, maar heb nooit de moed gehad om dat van mezelf te accepteren, waardoor ik alleen relaties met mannen ben aangegaan. In elke relatie blijkt echter na een tijdje dat het toch niet helemaal is wat ik wil.”

Twijfels

Toch heeft Solange zo haar twijfels. “Omdat ik nog nooit iets met een vrouw heb gehad weet ik natuurlijk niet zeker of ik lesbisch ben. Daarom durf ik de stap niet te zetten om mijn relatie met Stijn te verbreken. Daar komt bij dat hij bijna in alle opzichten de perfecte partner voor mij is, en ik niet zou weten wat ik zonder hem zou moeten. Toch blijf ik neigen naar het gevoel dat ik met vrouwen wil experimenteren. Moet ik deze gevoelens delen met Stijn?”

Wat zou jij Solange adviseren?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit doet de vrouw haar verhaal onder de naam CatMobile2420.

Lees ook: Naomi-Jill: ‘Ik kwam er na 2 jaar achter dat de ouders van mijn vriend miljonairs zijn’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels