Meghan Markle wil niet dat haar vader haar ‘weggeeft’, maar wil dat déze persoon dat doet

Meghan Markle

Ze wil liever dat iemand anders die taak op zich neemt…

Meghan Markle lapt de traditie aan haar laars. Traditioneel gezien loopt de vader bij een bruiloft met de bruid mee om haar weg te geven aan haar aanstaande echtgenoot. Markle wil dit echter niet. Ze heeft veel liever iemand anders aan haar zijde op de grote dag, namelijk haar moeder. 

Doria Ragland zal waarschijnlijk de grote eer krijgen om haar dochter ‘weg te geven’.

Slechte band
De keuze komt niet geheel als een verrassing gezien de slechte band die Meghan heeft met haar vader. Harry en de moeder Doria zouden elkaar al vaker gezien hebben en het klikt wel tussen die twee. Harry zou haar ook gevraagd hebben om de hand van Meghan. Hij heeft al vaker naar haar gerefereerd als ‘een geweldige vrouw’.

Gekwetst
De vader van Meghan daarentegen is niet zo betrokken bij de relatie van het aanstaande echtpaar. Harry vertelde in een interview dat Meghan de kerstdagen gevierd heeft ‘met de familie die ze zelf nooit had’. Haar vader liet weten dat hij hier ‘diep gekwetst’ door is. Hij heeft nog niet gereageerd op het feit dat hij niet degene zal zijn die haar weggeeft in mei.

Traditie
Het aanstaande echtpaar lapt hiermee wel een lange traditie aan hun koninklijke laars. Kate Middelton liep met haar vader naar het altaar en ook prinses Diana liep arm in arm met haar vader John Spencer.

Lees ook: Halfzus Meghan Markle woest om uitspraken prins Harry

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: videostill CBC News