Oepsie… Doutzen Kroes verklapt per ongeluk heel groot nieuws

Doutzen kroes

Dat mocht Doutzen helemaal niet vertellen…

Doutzen Kroes kennen we natuurlijk allemaal als een heel bekend Fries supermodel. Ze reist de hele wereld over voor haar modellenwerk en ook op het gebied van acteren gaat het de schone blondine voor de wind. Ze krijgt door dit werk uiteraard de nodige media-aandacht en dan verklap je nog weleens iets wat je eigenlijk nog voor jezelf moest houden…

Wij worden heel blij van dit nieuws.

Geheim

Het model deed een interview in De Telegraaf en verklapte toen per ongeluk dat ze binnenkort weer in een film te bewonderen is! De Friezin zei hierover: “Ja, er loopt wel iets. Ik mag daar nog niets over zeggen, maar het wordt wel heel leuk weer! Oh, dat heb ik nog tegen niemand verteld, je hebt de primeur. Ik mag er nog helemaal niet over praten…”

Acteren

In datzelfde interview vertelde Doutzen ook dat ze acteren heel erg leuk vindt. Zelfs het lange wachten in de trailer vindt ze prachtig. “Wat ik met Wonder Woman heb gemerkt, is dat we op de set in Italië echt een soort familie vormden. Dat voelde zo bijzonder. De fashionwereld waarin ik zit, is best vluchtig. Met shoots ben je binnen één of twee dagen klaar, terwijl je met een film op zijn minst drie, vier weken aan het draaien bent. Daar kun je je echt in onderdompelen.” Wij hopen in ieder geval dat we de blonde schone nog vaak op het witte doek mogen bewonderen.

Lees ook: Prachtig: koningin Máxima schittert op de cover van populair Spaans tijdschrift

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: Videostill FPT