Maxime Meiland en Leroy over zwangerschap: ‘We zijn dolgelukkig’

Maxime Leroy

Ook laat Maxime weten hoelang ze al zwanger is

Het is een emotionele periode voor de Meilandjes. Vorige week moesten zij nog afscheid nemen van hun geliefde viervoeter Bommel, maar gisteren werd bekend dat er nieuw leven op komst is in de familie Meiland. Maxime Meiland en vriend Leroy Molkenboer zijn namelijk in verwachting van een kindje! “Heel erg blij”, reageren de twee tortelduifjes op het nieuws. 

Broertje of zusje

Maxime en Leroy zitten beiden op een roze wolk. De Meiland-telg wilde al lange tijd een broertje of zusje voor de kleine Claire. In Chateau Meiland was een tijd terug zelfs te zien dat ze op zoek was naar een zaaddonor. Nu de realityster haar geluk heeft gevonden bij Leroy, is dat natuurlijk niet meer nodig. De twee onthulden gisteren op Instagram dat ze in blijde verwachting zijn van een kindje.

Verborgen houden

“Vooral heel erg blij dat het nu out in the open is”, laat Maxime weten aan Shownieuws. Ook verklapt ze gelijk hoelang ze al zwanger is. “Ik ben al dertien weken, dus het is voor mijn gevoel al een hele lange tijd dat ik het verborgen moest houden.”

Emotioneel

Heel lang hoefde Maxime het nieuws echter niet geheim te houden voor vader Martien en moeder Erica. Nadat de blondine het babynieuws aan grote liefde Leroy had verteld, deelden ze het nieuws met haar ouders. “We hebben het meteen die middag ook mijn vader en moeder verteld”, laat Maxime weten. Haar ouders waren door het dolle heen. “Papa werd ook meteen emotioneel”, vertelt de blondine. “Ik kan nu lekker aan de wijn, zij kan niet meer wijnen”, reageerde papa Martien op het nieuws, weet RTL Boulevard te vertellen. Ook moeder Erica is blij voor haar dochter: “Ik vind het geweldig voor haar. Eindelijk een broertje of zusje voor Claire, dat gunnen we haar zo.”

Goede vader

Maxime heeft er het volste vertrouwen in dat Leroy een goede vader wordt. Dochter Claire is namelijk al dol op hem. “Ze zijn zo leuk samen. Leroy doet het heel goed, Claire is gek op hem. Ze zegt ook steeds meer ‘papa’. Dus ja, ze klikken heel goed!”

Lees ook: 7x waarom we allemaal een Martien Meiland in ons leven willen

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress