Noëlle Somogyi heeft drie weken na de bevalling weer haar oude lijf terug

noëlle somogyi
Noëlle Somogyi is na drie weken alweer back in shape

Het is nog maar drie weken geleden dat de kleine Véda Somogyi ter wereld kwam. Voor de nieuwe ouders Ferry en Noëlle Somogyi was het een grote roze wolk, waar ze voorlopig nog niet van af komen. Noëlle excuseert zich dan ook in haar laatste Instagram-post omdat er een lange tijd geen vlog online is gekomen. Een ding is duidelijk aan de hand van haar Instagram-stories: de nieuwe moeder is weer helemaal terug in haar oude lijf.

Noëlle Somogyi zit er weer prachtig uit.

Vloggen

Noëlle Somogyi vlogt en blogt in het dagelijks leven heel wat af. Maar, zoals iedere moeder heeft ook zij recht op zwangerschapsverlof. Ze geniet dan ook volop van de pasgeboren Véda en zit lekker in een baby bubbel. Ze belooft dat ze binnenkort weer gaat vloggen.

Slank

In haar Instagram-stories deelde Noëlle een foto van zichzelf, waarin duidelijk te zien is dat er niks meer over is van de baby bump. “Heel eerlijk; ik mis die buik totaal niet!” Schreef ze erbij. Haar buik lijkt weer helemaal plat, dus de slanke Noëlle heeft snel het babybuikje weer verloren.

Bevallig

Op Noëlle’s blog noellesomogyi.nl schreef ze over de bevalling. Ze arriveerde pas in het zogenaamde Geboorte Hotel toen ze al om zes centimeter ontsluiting zat, omdat haar weeën niet erg pijnlijk waren. Daarom dacht ze dat de bevalling nog niet zo vergevorderd was. De bevalling ging voorspoedig en al snel werd de kleine Véda geboren. Hoewel Noëlle niet zo’n dikke buik had, woog de baby alsnog vier kilo.

Lees ook: Ha! Mensen die in deze maand zijn geboren zijn slimmer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram, noellesomogyi| Beeld: Instagram Noëlle Somogyi