Blijkbaar overweegt Meghan Markle een ongebruikelijke methode voor haar bevalling

Meghan Markle

Meghan Markle overweegt een ongebruikelijke manier om pijn tijdens de bevalling te bestrijden

Wanneer het op bevallen aankomt, is de een heel stellig dat ze in het ziekenhuis wil bevallen en de ander prefereert een thuisgeboorte. Meghan Markle hoort blijkbaar bij die laatste groep vrouwen, maar naar verluidt kiest ze wel voor een alternatieve methode.

Meghan Markle is niet van plan een ruggenprik te nemen.

Thuisbevalling

Schoonzus Kate Middleton bracht al haar drie kinderen op de wereld in het St Mary’s Hospital in Londen, waar ook prins William en prins Harry werden geboren. Het kindje van Meghan Markle en prins Harry zal hier naar verluidt niet ter wereld komen. De hertogin, die in het voorjaar van 2019 is uitgerekend, schijnt plannen te hebben voor een thuisbevalling.

Hypnobirthing

Volgens de koninklijke correspondent van Vanity Fair, Katie Nicholl, schijnt Meghan thuis te willen bevallen. En daarvoor heeft de 37-jarige een speciale bevallingstechniek in gedachten. De hertogin schijnt te willen gaan voor hypnobirthing. Een hele mond vol, maar wat houdt dat dan in hemelsnaam in?

Omgaan met de pijn

Geen ruggenprik voor Meghan, maar hypnobirthing. Bij deze pijnmanagementmethode, die toegepast kan worden tijdens de weeën en de bevalling, wordt een mix van visualisatie, ontspanning en ademhalingstechnieken gebruikt om pijn tegen te gaan. Speciale mindfulness technieken helpen je bij het toepassen van deze methode.

Lees ook: Britse presentator Piers Morgan haalt fel uit naar Meghan om ‘onbeleefd gedrag’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Her Familie | Beeld: Videostill