Temptation Islands’ Merijn reageert op ophef rondom breuk

Merijn, Pommeline

“Iedereen heeft een mening”

Het nieuwe seizoen van Temptation Island draait op volle toeren, maar dat betekent niet dat we de kandidaten van het vorige seizoen zijn vergeten. Zo was zowel heel Nederland als België in rep en roer toen oud-deelnemer Merijn en ex-verleidster Pommeline een paar dagen geleden deelden dat ze uit elkaar zijn. Het nieuws maakte vele tongen los en Merijn heeft nu gereageerd op alle ophef…

Hij laat weten het er heel moeilijk mee te hebben.

Temptation Island
Merijn en Pommeline werden tot over hun oren verliefd op elkaar tijdens Temptation Island. Ze konden hun geluk niet op en hadden een prachtig jaar. Helaas kondigden de twee een paar dagen geleden aan uit elkaar te zijn. “Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt achter onze relatie gezet. Pommeline was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor zichzelf gaan uitzoeken”, lieten de twee op Instagram weten.

Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Pommeline en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten. Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Pommeline was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor zichzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Ik heb echt een fantastische tijd met haar gehad en zal haar heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer.. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan. Dit bericht is in goed overleg geplaatst.❤

Een bericht gedeeld door Merijn Murk (@merijn_brooklyn) op


Fabrizio
Vlak nadat het bericht was geplaatst draaide de geruchtenmolen overuren. De roddels dat Pommeline een relatie zou hebben met de nieuwe verleider van Temptation Island Fabrizio (ook wel bekend als kleurplaat) verspreidde zich als een lopend vuurtje. Pommeline ontkrachtte dit, maar hiermee is de kous nog niet afgedaan. Nog steeds ontstaat er veel ophef over de reden van de breuk, maar wat heeft Merijn hierover te zeggen?

Reactie
“Als je vroeger een relatie had, werd er niet zoveel ophef over gemaakt. Maar omdat je bekend bent en meer volgers hebt, wil iedereen er wat over zeggen. Iedereen heeft er een menig over. Dat vind ik heel erg moeilijk, want ik ben nog bezig met het verwerkingsproces en het liefdesverdriet”, legt Merijn uit aan RTL Boulevard. Ook vertelde hij dat Pommeline de weg naar huis kwijt is en dat dat bij haar ligt om het uit te zoeken.

Lees ook: Temptation Island-verleider Alex is veroordeeld voor mishandeling!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram