Door lieve daad van Kate Middleton kan Meghan Markle kerst vieren met prins Harry

Meghan Markle

We vinden de Duchess van Cambridge nu nóg leuker

Mensen die niet naar de populaire serie Suits kijken, hadden in eerste instantie geen idee met welke actrice prins Harry aan het daten was, maar binnen rap tempo stal Meghan Markle alle harten. Velen zijn fan van Meghan en prins Harry als stel. Hun eerste kerst komt eraan en Kate Middleton heeft ervoor gezorgd dat ze dit samen kunnen vieren.

Een koninklijk kerstfeest voor Meghan Markle!

Kerstmis in Buckingham Palace
Volgens OK! Magazine is Meghan Markle uitgenodigd om Kerstmis te komen vieren in Buckingham Palace. Deze uitnodiging kwam van niemand minder dan de koningin. Ze nodigde de Suits-actrice uit om een kerstmaaltijd te komen eten met de koninklijke familie.

Doria
De uitnodiging van koningin Elizabeth is natuurlijk heel genereus en we snappen dat je zo’n verzoek niet zomaar afslaat. Maar voor Meghan lag dat net even anders. Het zou namelijk betekenen dat haar moeder Doria alleen kerst zou vieren in Amerika. Maar gelukkig heeft haar toekomstige schoonzus ervoor gezorgd dat Meghans moeder niet alleen zal zijn. Doria is namelijk óók uitgenodigd.

Tweede uitnodiging
Niet alleen Meghan ontving een uitnodiging voor het kerstdiner, maar ook haar moeder Doria is welkom. Vanwege de unieke situatie waarin Meghan zich bevindt (een moeder die in Amerika woont), besloot Kate Middleton haar best te doen om Meghan en haar moeder niet te scheiden tijdens de feestdagen. Volgens bronnen heeft Kate Doria uitgenodigd om te logeren in Anmer Hall, het vakantiehuis van haar en prins William in Norfolk. Volgens bronnen doet Kate er alles aan om te zorgen dat Meghans eerste Kerstmis niet zo zenuwslopend is als de hare. 

Lees ook: Huh?! Zijn lovebirds Meghan Markle en Prins Harry familie van elkaar?

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Her | Beeld: Instagram Meghan Markle, Instagram Kenstington Royal