Knappe dochter Daphne Deckers timmert hard aan de weg in Amerika

Emma Deckers dochter Daphne Deckers

Emma Deckers heeft een acteercarrière opgebouwd in de VS

De knappe verschijning Emma Deckers (21), dochter van Daphne Deckers en Richard Krajicek, besloot in 2017 haar koffers te pakken en naar Los Angeles te verhuizen. Hier heeft ze de opleiding in film en theater gevolgd aan The American Academy of Dramatic Arts. Inmiddels timmert de krullenbol hard aan de weg om haar modellen- en acteercarrière op te bouwen. 

Emma is nu in Nederland om tijd met haar vrienden en familie door te brengen.

Los Angeles

Hoewel Emma al twee jaar lang in het bruisende Los Angeles woont, verlangt ze er naar om haar familie en vrienden in Nederland weer op te zoeken. Aan Shownieuws vertelt ze openhartig over haar leven in Amerika. Zo laat ze weten hoe haar carrière in Amerika van de grond komt, maar ook dat ze haar familie in Nederland wel erg mist.

Acteercarrière

Ondanks dat de krullenbol nog maar net afgestudeerd is, heeft ze al behoorlijk wat acteerklussen op haar naam staan. Ze vertelt dat ze inmiddels in twee toneelstukken heeft gestaan, in een shortfilm heeft gespeeld en dat ze haar allereerste feature film heeft gefilmd. De begin twintiger heeft er een druk leven op nagehouden in Amerika, maar komt nu een paar weken tot rust in Nederland. “Ik ga voornamelijk vrienden en familie opzoeken en nog een weekje op vakantie”, aldus Emma.

Gemis familie

“Ik mis mijn familie best wel. Het is best wel confronterend soms dat je helemaal alleen in een ander land zit.” Emma weet al wel dat ze nog een tijdje in Amerika blijft wonen, maar niet permanent. “Ik wil wel terug naar Nederland.” Haar moeder Daphne verblijft momenteel in haar vakantiehuis in Marbella. Ondanks dat ze haar moeder mist, proberen moeder en dochter elkaar zoveel mogelijk te zien. Zo gingen ze, vlak voordat Daphne op vakantie ging, samen lunchen in Amsterdam. Ook vliegt Daphne regelmatig naar Los Angeles om Emma te bezoeken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ready.. set.. go 🦋💋 #actress #film #naturaldisastersfilm #makeupchair #losangeles #lalife #hmu by @aleah.kraft.artistry

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Fijne Moederdag mama 💕💕 hou van jouuuuu!! 😍 #mothersday #mama #loveyou

Een bericht gedeeld door Emma Deckers (@emmadeckers) op

Lees ook: Shocking: curvy topmodel laat zien hoe haar foto’s bewerkt worden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill, Shownieuws