Twitter speculeert erop los: is Meghan Markle nu al zwanger?

harry en meghan

De geruchten gaan inmiddels het hele internet over

Het is iets meer dan een week geleden dat we het prachtige huwelijk van prins Harry en Meghan Markle mochten bewonderen. Na het huwelijk dragen ze de titel hertog en hertogin van Sussex. Ze gaven elkaar vorige week zaterdag het jawoord in de St. George’s Chapel in Windsor. De hele wereld keek én leefde mee met het huwelijk van het jaar. 

Het sprookjesachtige huwelijk is nog maar net achter de rug, maar de geruchtenmolen draait alweer op volle toeren…

Groot geheim

Volgens vele speculaties op Twitter zou namelijk de nieuwe hertogin van Sussex al in verwachting zijn. Het moge duidelijk zijn dat de Britse koninklijke leden eerst getrouwd moeten zijn voordat ze aan kinderen beginnen. Voor wie het nieuws rondom het kersverse koppel volgt: het is niet de eerste keer dat de voormalige Amerikaanse actrice de strenge regels van het Britse koningshuis aan haar laars lapt. Volgens de laatste roddels zou er zomaar nog één bij kunnen komen als het klopt dat Meghan al enige tijd een groot geheim bij haar draagt…

Speculaties

Eerlijk is eerlijk, tot nu toe zijn het alleen nog maar speculaties die op het internet rondgaan. Er is nog niets officieel bevestigd door het Britse koningshuis zelf. Toch zijn er een aantal mensen sterk overtuigd van een mogelijke zwangerschap vanwege een aantal opvallende dingen. Om te beginnen zou de trouwjurk van Meghan nog op het laatste moment zijn aangepast. Ook viel het de oplettende kijkers op dat de twee elkaar tijdens de ceremonie telkens lachend aankeken wanneer de pastoor het had over het stichten van een gezin. Tenslotte was ook de tweede jurk van de hertogin er een die nogal losjes om haar slanke figuur heen zat.

Babynieuws

Nogmaals, niets staat 100 procent vast, maar indien deze speculaties waar zijn is het slechts een kwestie van tijd voordat de buik nieuwe hertogin zal gaan groeien. Tot op heden heeft het Kensington Palace nog niet gereageerd op alle speculaties rondom Meghan Markle en haar man prins Harry. Wij wachten in spanning het babynieuws af!

Lees ook: Gasten verkopen hun goodiebags van de Royal Wedding voor een extreem hoog bedrag

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Videostill YouTube