Kijkers keihard over nieuw programma Gordon: ’tenenkrommend slecht’

Gordon

Kijkers waren niet onder de indruk van de eerste aflevering

Na alle commotie rondom zijn op het laatst afgeblazen televisiehuwelijk is Gordon weer in vol ornaat terug op de buis, als presentator van de datingshow Op Goed Geluk. Gordon volgt hiermee Carry Tefsen op, die het programma in de jaren ’90 presenteerde. Qua kijkcijfers was de eerste aflevering een succes te noemen, maar echt positief waren de kijkers niet. 

Op social media werd het zelfs een ’tenenkrommend slecht’ programma genoemd.

Tenenkrommend slecht
De terugkeer van Op Goed Geluk werd goed bekeken, maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders stemden af op RTL. Op social media werd het programma echter behoorlijk door het slijk gehaald. Een greep uit de reacties laat voornamelijk negatief sentiment zien: van ’tenenkrommend slecht’, tot ‘hier zit Nederland niet op te wachten.’

Nep
Kijkers beschuldigen daarnaast RTL van het werken met acteurs of nepkandidaten: deelnemer Nick zou al te zien zijn geweest bij First Dates en All you need is love. Hij zou zelfs al op de tribune bij de De slimste mens hebben gezeten. Ook vonden de kijkers antwoorden geacteerd en gescript overkomen en gaven aan authenticiteit te missen. Heb jij het programma gezien en zo ja, wat vond je ervan? Deel het in de reacties!

Lees ook: Pleun doet boekje open over hoe het er bij The Voice echt aan toegaat

Bron: AD, Libelle | Beeld: Videostill RTL XL