Miljuschka: ‘Praise the lord voor nieuwe paspoppen’

Miljuschka

De tv-kok is maar wát blij met de nieuwe curvy paspoppen

De discussie over de nieuwe curvy paspoppen van Nike is voorlopig nog niet voorbij. Ook Miljuschka Witzenhausen heeft zich erin gemengd en zij is maar wát blij met de komst van de plussize-modellen. “Lieve dames omarm je rondingen en maat”, adviseert de presentatrice en tv-kok haar vrouwelijke Instagram-volgers.

Miljuschka is zelf altijd openhartig geweest over haar gewicht.

Rondingen

Miljuschka heeft van haar eigen gewicht en maten nooit een geheim gemaakt en doet dat ook nu niet. De tv-kok post daarom een foto op haar Instagram. ”Lieve dames, omarm je rondingen en maat. Ik heb maat 40-44 en zit heerlijk in mijn vel. Geluk zit ‘m niet in de perfecte kledingmaten, maar in een lekkere maaltijd, een knuffel van je kind of wakker worden met je liefde. De paskamer kan een bitch zijn. Dus praise the lord voor nieuwe paspoppen met een grotere maat en deze jeans van @nydj”, schrijft ze bij het plaatje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

RTL Boulevard

Afgelopen maandagavond ontstond er grote ophef toen Olcay Gulsen en Caroline Tensen zich in RTL Boulevard negatief uitlieten over de nieuwe plussize-paspoppen van Nike. Veel kijkers reageerden boos en waren van mening dat Olcay en Caroline zich schuldig maakten aan ‘fatshaming’. Daarop kwam Olcay dinsdag met een video waarin ze haar excuses aanbiedt voor haar negatieve opmerkingen. Het was niet haar bedoeling om mensen te kwetsen, zo laat ze weten.

Curves

Een paar weken geleden sprak Miljuschka ook al heel openhartig over haar gewicht. Ze liet toen weten dat ze inmiddels meer dan 80 kilo weegt en bijna geen kleding meer past. Het werd naar eigen zeggen weleens tijd om niet meer elke dag van taart, patat en ijs te snoepen. De ‘cheesecakequeen’ liet ook weten een soort omgekeerde anorexia te hebben. ”Ik vind mijn lichaam er altijd top uitzien”, zo zei ze. Dat Miljuschka niet bang is om haar curves te tonen, blijkt ook wel uit de foto’s die ze regelmatig op Instagram plaatst. Dit zijn vaak foto’s waarop haar rondingen goed zichtbaar zijn.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sunday funday

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hey monday, kiss my….

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Lees ook: Robèrt van Beckhoven kijkt niet graag naar zichzelf op beeld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill