BzV-Milou onthult: ‘Breuk met Bastiaan was niet mijn keuze’

Milou Breuk

Op Instagram deelt Milou haar kant van het verhaal

Veel Boer zoekt Vrouw-fans stonden versteld toen in de kerstspecial bleek dat boer Bastiaan en Milou niet langer samen zijn. Ook voor Milou zelf was de uitzending een heftig moment. Op Instagram rekent ze af met alle nare reacties die ze na de kerstaflevering op haar dak kreeg.

Break-up

Milou verheugde zich dit jaar zeker niet op de feestdagen. Eerste Kerstdag was namelijk het moment dat de Boer zoek Vrouw-kerstspecial op de buis zou verschijnen. “Als een berg heb ik opgezien tegen de uitzending waarin onze break-up aangekondigd zou worden”, schrijft de blondine op Instagram. “Het is fantastisch om je intiemste en kwetsbaarste kant te delen als je knetterverliefd bent, maar dit laat je liever niet zien. De pijn en het verdriet.”

Ervoor vechten

De BzV-deelneemster had liever aan haar relatie met boer Bastiaan gewerkt dan er een punt achter te zetten, zo blijkt. “De liefde was en is er nog steeds, en ohhh wat had ik hiervoor willen vechten. Die liefde was me alles waard geweest!” schrijft Milou. Dankbaar voor alle belevenissen met ‘haar’ boer is ze wel. “Het afgelopen jaar was een bijzonder prachtig avontuur samen met jou, met alle ups en downs erbij. Ik had het voor geen goud willen missen!”

Niemand dwingen

Naast deze uitgebreide post geeft Milou ook in haar Instagram-stories nog wat toelichting. Naar eigen zeggen kreeg de blondine heel wat nare opmerkingen op haar dak na de uitzending. “Voor iedereen die zich afvraagt waarom ik zeg dat ik ervoor had willen vechten: ik had er ook voor willen vechten, maar ik kan niemand dwingen om hetzelfde te doen.” Milou maakt dus duidelijk dat het besluit om de stekker uit de relatie te trekken echt van Bastiaans kant komt. “Nee, het was niet mijn keuze en nee, Bastiaan was niet te min voor mij. Ik had mijn leventje zo op willen geven, maar je moet daar wel allebei achterstaan.”

Lees ook:聽Deze sterrenbeelden zijn het best in lange, duurzame relaties

Bron: RTL Boulevard | Beeld: KRO-NCRV, fotograaf: Linelle Deunk