Steffi wist op dit moment dat Roel haar prins op het witte paard is

De twee zijn helemaal gelukkig met elkaar

Maar liefst 3,9 miljoen kijkers zagen in de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw dat Steffi de liefde heeft gevonden bij Roel. Hoewel het voor de kijker pas in een van de laatste afleveringen duidelijk werd dat Steffi ‘de kluts helemaal kwijt is’, omdat ze tot over haar oren verliefd is op Roel, wist Steffi het zelf al een stuk eerder.

Op de tweede dag van de logeerweek wist Steffi al dat ze gek is op Roel.

Boer zoekt Vrouw

In het tiende seizoen van Boer zoekt Vrouw viel de ietwat onzekere Steffi, die een hengstenhouderij heeft, meteen op. De 28-jarige was op zoek naar een echte kerel die groot is. Ook wilde ze graag een maatje vinden en iemand met wie ze vooral veel plezier kon beleven. Maar liefst 49 mannen vonden dat ze hieraan voldeden en klommen in de pen om een brief aan de blondine schrijven. Onder andere Roel schreef een brief en werd uitgekozen om op speeddate te komen en mocht ook logeren op de boerderij. Vlak voor de ontknoping besloot Steffi al aan Roel te vertellen dat ze helemaal gek op hem is. Hoewel Steffi het al eerder aan Roel vertelde dan eigenlijk de bedoeling is, wist ze het al veel eerder.

Verliefde Steffi en Roel

Steffi had drie leuke, vrolijke mannen te logeren, maar had eigenlijk alleen maar oog voor Roel. De blondine wist al snel dat Roel voor haar de ware is. “Toen we een gesprek hadden op een pak stro op de tweede dag, dacht ik ‘shit hier gebeurt wel meer dan bij de rest’. Ik heb die dagen wel nodig gehad om het bij mezelf toe te laten. Toen is wel de vonk overgeslagen”, deelt ze met Omroep Brabant. Vlak voor het keuzemoment verklaarde Steffi haar liefde aan Roel. Roel is ook gek op haar, maar de tortelduifjes hadden niet lang de tijd om van elkaar te genieten. Roel vertrok namelijk vlak na het keuzemoment voor drie weken naar Peru. “Ik wist niet dat drie weken zo lang konden duren. Vreselijk was het. Vooral de eerste week kroop voorbij. Ineens stond de sneltrein waar je dan in zat stil”, legt ze uit.

Geheim

De opnames van Boer zoekt Vrouw zijn zo’n 5 maanden geleden gemaakt. Om te voorkomen dat het vroegtijdig bekend werd dat Steffi voor Roel koos, moesten de twee hun relatie eerst nog even geheim houden. Dat was niet altijd even makkelijk: “Ik ben een kluizenaar geworden, de afgelopen 4,5 maand”, grapt Roel. “Ik deed een pet en een zonnebril op. De garagedeur ging open als ik aankwam en gelijk weer dicht. Ik was echt vermomd.” Maar Steffi zag er ook wel de voordelen van in om hun relatie nog even geheim te houden. “Je leert elkaar heel goed kennen. Het zou voor iedere relatie wel goed zijn om je drie maanden achter de gordijnen op te sluiten, want je hebt alleen elkaar en de rest mag het niet weten.”

Steffi en Roel zijn nu al een paar maanden een stel. Hoewel ze graag zoveel mogelijk bij elkaar willen zijn, heeft het stel geen haast om samen te wonen.

Lees ook: Harrold uit Boer zoekt Vrouw heeft een nieuwe liefde gevonden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest! 

Bron: Boer zoekt Vrouw KRO-NCRV, Omroep Brabant | Beeld: KRO-NCRV, fotograaf: Linelle Deunk