Zo zien de kinderen van acteur Victor Reiner eruit

kinderen Victor Reinier

De acteur heeft twee volwassen kinderen en nog een dochter van 6 jaar oud

Al vijftien seizoenen lang zien we Victor Reinier de rol van Floris Wolfs vertolken in de succesvolle serie Flikken Maastricht. Ook zagen we hem in verscheidene andere rollen, zoals die van Vledder in Baantjer. Of alleen zijn carrière succesvol is? Nee hoor, de 56-jarige acteur is vader van drie kinderen met wie hij een goede band lijkt te hebben. Benieuwd of ze op hun vader lijken? Zo zien zijn kinderen eruit. 

Oudste zoon en dochter

In 1991 stapte Victor in het huwelijksbootje en werd hij vader van een zoon en dochter. Het huwelijk van Victor strandde in 2007, maar er is geen kwaad bloed tussen Victor en zijn ex-vrouw. “Zij is mijn beste vriendin”, vertelde Victor destijds in een interview met Margriet. “De meeste mensen vergeten dat het grootste deel van je relatie hartstikke leuk was. En dat het treurig is als iets niet lukt en dat je daar boos en verdrietig om mag zijn, maar dat het altijd goed is om te herinneren wat wel goed is geweest.” Samen met zijn ex is hij vader van dochter Janna Reinier Nieuwenhuizen en Jesse Reinier Nieuwenhuizen.

View this post on Instagram

Cape Town

A post shared by Victor Reinier (@victorreinier) on

View this post on Instagram

trots op di papa 🥂 #eengoedmens #gaatdatzien

A post shared by 🌙JANNA LUNA (@janna_ster) on

Jongste dochter

Later vond Victor opnieuw de liefde. Samen met Aimee haar kreeg hij in 2013 een dochter: Robin Marie Jane Reinier Nieuwenhuizen. Aan Margriet vertelde de acteur dat hij het vaderschap anders ervaart met zijn jongste kind. “Ik heb veel meer vertrouwen dat het allemaal wel goedkomt. Ik denk dat je voor de tweede keer sowieso een meer ontspannen ouder bent. Als Robin valt kan mijn vriendin Aimee schrikken. Dat deed ik vroeger ook, terwijl ik nu denk: joh, die staat wel weer op.”

View this post on Instagram

Nee geen grafje, maar aan versierde molshoop.

A post shared by Victor Reinier (@victorreinier) on

Vader zijn

Victor vindt het ook erg leuk om te zien hoe zijn oudste kinderen als volwassenen zijn. “Ze zijn behoorlijk reislustig”, vertelt hij. Ook ziet hij eigenschappen van zichzelf terug in zijn kinderen. “Ik ben bang dat ik mijn nieuwsgierige genen aan al mijn kinderen heb doorgegeven. Als wij ergens zijn en er hangt een bordje verboden toegang op de deur, dan is dat de deur waar we ingaan.”

Lees ook: Zo zien de drie dochters van actrice Angela Schijf eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Videostill YouTube de Volkskrantkinderen-