Monique Westenberg over relatiegeruchten: ‘Het wordt steeds gekker’

Monique Westenberg

Ze geeft meteen duidelijkheid hoe het zit tussen haar en Tino Martin

Dat Monique Westenberg als vrijgezel door het leven gaat, betekent natuurlijk dat ze lekker aan het daten is. Althans, als we diverse roddels moeten geloven. Zo werd de 42-jarige al eens gelinkt aan Mick Harren en zou ze nu een romance beleven met Tino Martin. Monique is de geruchten over haar vermeende relatie met Tino zat en besluit duidelijkheid te geven op Instagram.

Nieuw stekkie

Monique zette zondag een vrolijk plaatje op Instagram. Op de foto is ze samen met zoontje André te zien en houdt ze een bos bloemen vast. In de caption plaatst Monique een emoji van een sleutel en een hart. Veel van Monique’s volgers menen dat de blondine hiermee hint dat ze een nieuw huisje heeft. Op Instagram stromen de felicitaties dan ook binnen. Andere volgers van Monique denken juist dat er te veel achter de caption wordt gezocht. Zij denken juist dat Monique aangeeft dat haar zoontje de sleutel van haar hart heeft.

Verwarring

De verwarring op Instagram is Monique’s vriendin Amalia niet ontgaan. Ze besluit zich dan ook in het gesprek te mengen. “Zijn we gisteren heel de avond samen, maar ben jij mij ‘even’ vergeten te vertellen dat je een nieuw huisje hebt?’, grapt Amalia in de reacties. “Gaat ze nu al samenwonen met Tino Martin?”, geint een andere volger van Monique. Gelukkig is Monique de beroerdste niet en geeft ze opheldering. “Hahaha. Ging gewoon even naar de verjaardag van de tweeling. Het wordt steeds gekker. Ik geloof dat ik ook wat met Tino (Martin, red.) schijn te hebben, terwijl die gewoon weer fijn met lieve Kim samen is. Snap jij het nog?”, antwoordt Monique.

View this post on Instagram

🗝——>❤️

A post shared by 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) on

Tino en Kimberley

Monique sabelt de geruchten dat ze met Tino samen is, dus meteen neer. Maar praat ze nu per ongeluk haar mond voorbij en onthult ze dat Tino weer samen is met zijn ex-vriendin Kimberley? Eind augustus werd bekend dat Tino en Kimberley een punt achter hun relatie hadden gezet. Het lijkt er echter op dat de twee toch weer samen zijn. Het management van Tino liet gisteren aan Shownieuws weten dat er voor de twee weer een sprankje hoop aan de horizon gloort. “Ze hebben het weer leuk. Ze zien elkaar regelmatig. Maar wat de toekomst brengt, weet ik niet. Ze willen er nog geen label opplakken.”

Lees ook: Talkshowhost Ellen DeGeneres nodigt Nikkie uit om haar verhaal te doen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws, Instagram Monique Noel | Beeld: Videostill YouTube