Nikkie de Jager binnenkort te gast bij Ellen DeGeneres

Nikkie de Jager

Talkshowhost Ellen DeGeneres nodigt Nikkie uit om haar verhaal te doen

Nikkie de Jager werd vorige week wereldnieuws door haar nieuwste YouTube-video. De beautygoeroe – ook wel bekend als NikkieTutorials – bekende namelijk in haar coming out-video dat ze in het verkeerde lichaam geboren is. Binnenkort is de 25-jarige blondine bij Ellen DeGeneres te gast om haar verhaal te doen.

Te gast bij Ellen DeGeneres

Nikkie is momenteel onderweg naar Amerika. De visagist is dolblij, want ze is binnenkort bij de talkshow van Ellen DeGeneres te gast. In de Amerikaanse talkshow doet Nikkie een boekje open over haar coming-out. “Het gaat echt gebeuren”, vertelt ze in haar Instagram-story. “Ik voel me zo vereerd en kan niet geloven dat dit gebeurt.”

Andere gasten

Nikkie is op 22 januari te gast bij Ellen. Het gesprek tussen de twee belooft een gedenkwaardig gesprek te worden. “Ze praat met Ellen over haar video, wat zeker een onvergetelijk gesprek zal zijn”, luidt de tekst op de website van de talkshowhost. Nikkie is niet de enige gast bij Ellen. Zo schuiven Colin Farrell en de Jonas Brothers die dag ook bij Ellen aan. 

Lees ook: Zo zag Nikkie de Jager er tien jaar geleden uit 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube