Dit is de dubbelganger van Monique Westenberg

Monique Westenberg dubbelganger

Ze lijken wel een tweeling

Het schijnt dat iedereen een dubbelganger heeft. Zo lijkt deze Nederlandse jongen heel veel op Christian Grey en lijkt deze vrouw sprekend op de nieuwbakken hertogin Meghan Markle. De kans dat je je dubbelganger ontmoet is erg klein. Voor Monique Westenberg gaat dat echter niet op. Zo lijkt haar schoonzusje Jerney Westenberg wel heel veel op haar.

Monique heeft een goede band met haar dubbelganger

Instagrampost

Met één blik op de instagrampagina van Monique wordt één ding als meteen duidelijk. Voor de 40-jarige blondine is familie erg belangrijk voor haar. Zo deelt ze regelmatig plaatjes van haar vriend Andre Hazes en van haar zoontje Dré. Ook kiekjes van haar (schoon)familie en vrienden passeren de revue. Toen haar schoonzusje Jerney jarig was, wilde ze haar graag in het zonnetje zetten en dat maakte de tongen los.

Felicitatie

“Gefeliciteerd lieve schoonzus! Geniet van je dag met z’n viertjes! Love you!”, schreef Monique bij een foto van haar schoonzusje op Instagram. Hoewel de felicitaties binnenstroomden, zorgde de post ook voor veel verwarring. Jerney lijkt namelijk heel veel op Monique! “Wauw, jullie zouden echt zussen kunnen zijn. Jullie lijken echt op elkaar”, en “Ha leuk! Iedereen heeft een dubbelganger, maar jij kent je dubbelganger!”, zijn slechts een paar van de enthousiaste reacties.

Hoewel een aantal volgers dachten dat de daadwerkelijk zussen zijn, is niets minder waar. Jerney stapte in het huwelijksbootje met de broer van Monique, Mathieu. De dames zijn geen zussen, maar zouden er wel voor door kunnen.

Bekijk de foto hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gefeliciteerd lieve schoonzus! Geniet van je dag met z’n viertjes! Love you ❤️

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Lees ook: Roxeanne Hazes weer aan het werk na zwangerschapsverlof: ‘In het begin moest ik wel slikken’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Monique Noel | Beeld: videostill