Naomi van As en zus Anouk lijken als twee druppels water op elkaar

Naomi van As zus

De zussen zijn bijna niet van elkaar te onderscheiden

Voormalig hockeyster, Naomi van As, deelt regelmatig een kijkje in haar leven op Instagram. Vriendlief Sven Kramer en hun schattige dochtertje, Kae, komen vaak in de gedeelde foto’s op Instagram voorbij. Ditmaal deelt Naomi een ander kiekje met niemand minder dan haar jongere zusje Anouk. Volgers zijn compleet verbaasd en vragen zich af of ze dubbel zien.

Zus Naomi van As

Op Instagram deelt Naomi een foto van haar met haar dochtertje Kae op de arm en… haar jongere zusje Anouk. In de reacties onder de foto is duidelijk te lezen hoe verrast haar volgers zijn over de gelijkenissen tussen de twee zussen. “Jeetje wat lijken jullie op elkaar zeg”, is een van de reacties. En een ander grapt: “Goh je zou haast denken dat jullie familie zijn, bijna niet te zien.”

View this post on Instagram

Van As – Kramer – Van As 💕💜

A post shared by Naomi van As (@naomivanasofficial) on

Tweelingzussen?

De beide zussen lijken niet alleen dezelfde bruine lokken en prachtige witte glimlach te delen. Ook zijn ze beiden gehuld in roze en dragen ze een ronde zonnebril. Naomi schrijft zelf bij de gedeelde foto: ‘Van As – Kramer – Van As’. “Zijn ze tweelingzussen?”, vraagt een van de volgers zich af. Nee, Naomi en Anouk schelen drie jaar van elkaar.

Lees ook: Eva van de Wijdeven bevallen van haar eerste kindje

Bron: Instagram Naomi van As, RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube