Oh no! Deze publiekslieveling vertrekt uit URK

fred urk

Hij zou zich niet meer thuis voelen in de serie

Publiekslieveling Fred uit URK blijkt uit de serie te stappen. Maar niet zomaar, hij vindt namelijk dat een aantal scènes die in dit seizoen voorbij zijn gekomen onder zijn niveau, waardoor hij zich niet meer helemaal thuis voelt in de populaire serie. Libelle ging op onderzoek uit en vertelt alles wat we willen weten over zijn vertrek.

‘Ouwe’

We hebben Fred allemaal leren kennen als een van de beste vrienden van absolute URK-ster Teun Föhn. Hun vriendschap werd al snel erg populair onder de kijkers, waardoor we een aantal seizoenen lang van Fred mochten genieten. Tot nu, want volgens Fred zijn een aantal scènes onder zijn niveau. Zo werd hij bijvoorbeeld meerdere keren ‘ouwe’ genoemd, wat natuurlijk ook niet leuk is om te horen.

Kink in de kabel

Toch zit er nog een kink in de kabel. De vriendschap tussen Fred en Teun is namelijk ook niet meer wat het is geweest. Maar wat is daar aan de hand?

URK-fans weten allemaal dat Teun een relatie met Jeroen heeft gehad, wie ook weer een vriend van Fred is. Toen het op een gegeven moment uitging, vroeg Fred aan Teun: ‘Is het oké als ik contact met Jeroen houd?’. Dit vond Teun meer dan prima. Totdat Teun dat niet meer vond en van mening was dat hij en Fred toch maar een time-out binnen hun vriendschap moesten houden. En dat is helaas alweer een tijdje geleden.

Hereniging

Na 28 jaar vriendschap, hebben Fred en Teun nog altijd geen contact, al zouden we willen dat ons favoriete duo snel weer met elkaar door een deur zou kunnen. Maar voor nu kunnen we alleen maar blijven hopen op een hereniging tussen de twee (ex-)besties.

Lees ook: Marc van der Linden zou liegen over ontmoeting Queen Elizabeth

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest.

Bron: Libelle | Beeld: URK