Zoveel reizigers ontmoeten de liefde van hun leven in het vliegtuig

vliegtuig

Love is in the air, dat mag duidelijk zijn

Tijdschriftje lezen, filmpje kijken op het minischerm voor je of proberen een dutje te doen. Er zijn tig dingen die je kunt doen om de tijd te doden tijdens een vlucht, maar zoeken naar de liefde van je leven is er geen van. Toch zou je het eens een kansje kunnen geven.

Volgens onderzoek ontstaan ook nog eens veel vriendschappen aan boord van een vlucht.

De ware ontmoeten

Op zoek naar de liefde van je leven? Dan zou het maar zo eens kunnen dat je wat vaker moet vliegen. Tenminste, als we onderzoek van HSBC mogen geloven. Het bedrijf ondervroeg meer dan vijfduizend reizigers over de hele wereld naar de ontmoetingen die ze deden wanneer ze vliegen. Wat bleek? Eén op de vijftig reizigers ontmoette er de ware.

Andere contacten

Niet alleen bloeit de liefde op in het vliegtuig, maar men houdt er ook nog weleens zakelijke contacten aan over, 16 procent om precies te zijn. Daarnaast heeft 14 procent van de reizigers een langdurige vriendschap overgehouden aan een vlucht. Dus, praat eens een keer met degene naast je! Uit het onderzoek kwam namelijk ook naar voren dat van de ondervraagden maar de helft een praatje aangaat met iemand in het vliegtuig.

Lees ook: Steffi over haar liefdesverklaring aan Roel: ‘Het was zo klungelig’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Travel and leisure | Beeld: Unsplash