Zien: zo ziet de partner van Kim-Lian van der Meij eruit

Kim-Lian

Wat een knap gezin!

Kim-Lian van der Meij begon haar carrière ooit als zangeres, actrice en als presentatrice van de Kids Top 20, maar inmiddels heeft de 41-jarige al veel meer op haar indrukwekkende cv staan. Toch is het meest belangrijke in haar leven de komst van haar drie kinderen, die inmiddels al flink zijn gegroeid én partner Daniel Gibson. Maar hoe ziet manlief Daniel er eigenlijk uit?

Familie

In 2008 veranderde het leven van de presentatrice, toen ze haar eerste kindje Ronja ter wereld bracht. Inmiddels mag ze zichzelf alweer moeder van drie noemen, want na een dochter kreeg Kim-Lian nog twee zoons die ze de namen Benjamin en William gaf. De brunette kreeg haar kroost met de Zweedse producent en songwriter Daniel Gibson, die ooit haar eerste hitsingle Teenage Superstar – dit is trouwens alweer 19 jaar geleden – schreef. Vorig jaar ging Daniel op één knie voor Kim-Lian. Lief!

Zweden

Hoewel Kim-Lian nu gewoon op de Nederlandse buis bij Wie is de Mol? te zien is, woont het gezin tegenwoordig in Zweden. Daniel komt daar immers vandaan en Kim-Lian zag het wel zitten om te emigreren. “We hebben de kinderen bewust op een Zweedse school ingeschreven”, aldus Kim-Lian destijds aan RTL Nieuws. “Ze zijn altijd tweetalig opgevoed, maar als ik zie hoe snel ze hier echt goed Zweeds leren praten. Ongelofelijk! Ik word dagelijks door hen verbeterd terwijl ik ook een aardig woordje Zweeds spreek. Ze hebben ook al veel nieuwe vrienden. Het voelt echt als thuis.”

Benieuwd naar hoe Daniel eruit ziet? Kijk mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Ook de kids van de presentatrice pronken regelmatig op Instagram. Wat een cuties!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij)

Lees ook: Feit of fabel: hebben vrouwen meer slaap nodig dan mannen?

Beeld: BrunoPress

Bron: Grazia, Vriendin | Beeld: Instagram, Brunopress